Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Hoogleraar over foute schattingen rond aantal vaccins: ‘Dat is wat je krijgt als je gegevens niet up-to-date zijn’

De berekening van het aantal toegediende coronavaccins blijft rammelen. Voor de tweede keer in korte tijd kwam het RIVM met een forse bijstelling, ditmaal naar beneden. Niemand weet hoeveel prikken er precies zijn gezet en dat is lastig, stelt onder meer OMT-lid Marion Koopmans.

 1. Sam handelde in kilo’s ketamine en pillen, tot het fout ging: ‘Ik zat op soort roze wolk’
  PREMIUM

  Sam handelde in kilo’s ketamine en pillen, tot het fout ging: ‘Ik zat op soort roze wolk’

  Het begint met de verkoop van een paar xtc-pillen om de stapavond van te betalen, maar al snel runt Sam (25) een drugsnetwerk dat kilo’s ketamine en pillen door heel Europa bezorgt. Hij raakt verslaafd aan het geld, de status, de aandacht én aan zijn eigen koopwaar. ,,Mijn ouders hebben me een paar keer meer dood dan levend gevonden na een overdosis. Daar hebben ze nu nog last van.’’
  Uden
 2. De mode op de royal wedding onder de loep: ‘Beeldschone bruid, maar Máxima sloeg de plank mis’
  PREMIUM
  Oranje Franje

  De mode op de royal wedding onder de loep: ‘Beeldscho­ne bruid, maar Máxima sloeg de plank mis’

  Een royal wedding in Jordanië, dus de couturejurken vliegen je weer om de oren in deze speciale aflevering van Oranje Franje. Elie Saab, Dior, Prada: het kwam tijdens de plechtigheid allemaal voorbij. Koningin Máxima koos overigens voor een oudje van Luisa Beccaria, maar of dat nou zo slim was? Josine Droogendijk, Nederlands bekendste Máxima-kenner, praat je bij over de koninklijk mode van deze week.