Arjan vertelt hoe het er aan toe gaat in het ziekenhuis en de polarisatie die hij daar ervaart. Patrick is één en al oor.
Volledig scherm
PREMIUM
Arjan vertelt hoe het er aan toe gaat in het ziekenhuis en de polarisatie die hij daar ervaart. Patrick is één en al oor. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Horecabaas in gesprek met ic-verpleegkundige: ‘Alsof 2G het antwoord is’

Ze staan te boek als tegenpolen in de coronacrisis: de verpleegkundige versus de horeca-exploitant. En toch zijn ze het over opvallend veel zaken met elkaar eens, blijkt uit een gesprek tussen ic-verpleegkundige Arjan van den Broek en horecabaas Patrick van Asch. ‘We lopen allebei tegen dezelfde frustraties aan.’

 1. Reacties op laag aantal Oranje-supporters: ‘Je kunt je decembergeld maar één keer uitgeven’
  20

  Reacties op laag aantal Oran­je-supporters: ‘Je kunt je december­geld maar één keer uitgeven’

  ‘Ik snap dat Louis, Truus en de spelers in het St. Regis Hotel gefêteerd worden, maar hebben ze enig idee over de prijzen die voor een nul-sterren barak betaald moet worden?’ en ‘Met het huidige spelersmateriaal is er geen reden om aan te nemen dat Oranje wint van achtereenvolgens Argentinië, Brazilië én Frankrijk’: dit zijn enkele reacteis van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 6 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 3. TERUGLEZEN | Anti-Covid-pil MSD minder effectief dan gedacht, OMT: overweeg langere kerstvakantie

  TERUGLEZEN | An­ti-Co­vid-pil MSD minder effectief dan gedacht, OMT: overweeg langere kerstvakan­tie

  De ongeveer 600 passagiers die vrijdag in twee toestellen van de KLM in Nederland zijn teruggekeerd uit Zuid-Afrika, moeten in isolatie in een hotel als ze positief worden getest op corona. Dat laat de GGD Kennemerland weten. De uitslagen waren rond 20.30 uur nog niet binnen. Hoe lang ze in het hotel moeten blijven en of het hotel bewaakt wordt, kon een woordvoerder nog niet zeggen.