Columnist Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Columnist Linda Akkermans. © Joost Hoving

Huilen om de dood van Lucas en daarna Jesse Klaver uitlachen op TikTok

ColumnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

4 reacties

 • M.G. Bults

  1 maand geleden
  Wacht maar tot we weer mogen stemmen. Dan doen ze allemaal of ze van lotje getikt zijn. Zieltjes winnen heet dat.
 • Mieneke Kok

  1 maand geleden
  Na het lezen van uw column. Dacht ik als 1e. Wat respectloos en onvolwassen. Heb niks met deze man.Hoe harder je stijgt. Des te sneller je weer kan vallen. Zal die Ploumen zo erg missen.:-))
 • Koning

  1 maand geleden
  Jesse Klaver, de Google man, de man die Kennedy, Clinton, Obama en Rotterdammers (opgestroopte mouwen) imiteerd, die nog nooit op de werkvloer heeft gestaan überhaupt nog nooit gewerkt heeft. De man die op TikTok een filmpje van zichzelf zet, en daardoor zichzelf nog belachelijker heeft gemaakt. Jesse kruip gauw in je eikeltjespyjama en weltrusten.....
 • Kleijwegt

  1 maand geleden
  Als je ooit op die man gaat stemmen, dan ben je echt niet helemaal fit. Hoe kan je als politicus jezelf nou zo neerzetten? Het kleine beetje krediet wat hij had is hij nu voor altijd kwijt.
 1. Bekende tiktokker Lucas Cornelissen (20) overlijdt bij scooterongeval
  Play

  Bekende tiktokker Lucas Cornelis­sen (20) overlijdt bij scooteron­ge­val

  De 20-jarige Vlijmenaar die dinsdagnacht is overleden bij een ongeluk met zijn scooter, is de bekende tiktokker Lucas Cornelissen. Hij kwam om het leven toen hij met zijn voertuig in het water terecht was gekomen van de Dommel in Den Bosch. ,,Een enorm leuke, spontane jongen’’, zo omschrijft Marcel van Zwam, eigenaar van het Bossche café Lalalaa, Lucas Cornelissen. Lucas was sinds een halfjaar werkzaam in het café.