Huisarts Derk Runhaar.
Volledig scherm
Huisarts Derk Runhaar. © ANP/Derk Runhaar

Huisarts drie keer bedreigd op één avond: 'Alleen maar om zin door te drijven'

Drie keer bedreigd worden op een avond werken op de Huisartsenpost in Zaandam. Huisarts Derk Runhaar merkt dat ‘bedreigen het nieuwe eisen is’ en trekt aan de bel. ,,Mensen moeten realiseren wat zo’n bedreiging met een zorgverlener doet.’’

 1. ‘Altijd vrolijk en vriendelijk’: familie en vrienden aangeslagen na plotse dood Lise (22) bij ongeval
  PREMIUM

  ‘Altijd vrolijk en vriende­lijk’: familie en vrienden aangesla­gen na plotse dood Lise (22) bij ongeval

  Lise Van Hecke (22) was op weg om een vriendin uit de brand te helpen, toen ze deze zaterdagochtend na een dubbele aanrijding op de E17 in het Belgische Waasmunster met haar auto tegen de vangrail sloeg. De jonge hockeyspeelster uit Lokeren was op slag dood. ,,Haar dood laat een grote leegte achter”, reageren haar familie en vrienden. Een portret van een vrouw die graag leefde.
 2. Reacties op ontsnapte tbs’er: ‘Een tbs’er met begeleid verlof heeft een 100 procent kans om te ontsnappen’
  21

  Reacties op ontsnapte tbs’er: ‘Een tbs’er met begeleid verlof heeft een 100 procent kans om te ontsnappen’

  ‘We moeten niet vreemd opkijken als zo’n vreselijk incident als dit gebeurt. Dat is het risico. Het is net Russische roulette. Alleen zijn er nu geen kogels in het spel’ en ‘Feliciteer elke Marokkaanse Nederlander die je tegenkomt van harte met de overwinning van Marokko’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 3 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.