Huisarts schrikt: 'Nee, wij zetten géén booster zodat u naar Oostenrijk kunt!’

quarantaine oostenrijk / videoNederlanders die overwegen via de huisarts een boosterprik te halen zodat zij alsnog op wintersport kunnen naar Oostenrijk, moeten de zogenoemde oppepprik overlaten aan kwetsbare patiënten. Die oproep doet de Brabantse huisartsenpraktijk Brandevoort in een verklaring op de website. Op sociale media doen geluiden de ronde dat de boostercampagne van de huisarts gebruikt kan worden voor het redden van een vakantie.

91 reacties

 • Peter Wubs

  1 jaar geleden
  Zo diep zijn we gezonken met elkaar.... Alles voor het groene vinkje. Geen idee wat 1 of 2 of 5 boosters met onze gezondheid doet.... Volkomen gezonde mensen waarvan vaak al bekent is dat ze ook zonder prik Corona prima kunnen doorstaan laten zich prikken. Nemen we uit voorzorg ook elke dag even twee paracetamolletjes... Treurnis.
 • sandra velthuizen

  1 jaar geleden
  En door figuren als Michel Bisschops zitten we nog langer met deze ellende en zullen meer kwetsbare mensen sterven. Op het misdadige af gewoon. Hoewel ik het eigenlijk nauwelijks kan geloven dat er werkelijk mensen zijn die zo denken........hopelijk is het een trol.
 • kirsten van veen

  1 jaar geleden
  De huisartsenpraktijk in mijn dorp hield gisteren een boosterdag. Iedere patient van hen vanaf 18 jaar kon gewoon een booster prik halen. Goed geregeld, bijschrijving wel pas eind december dus voor de wintersport hoefde je het niet te doen.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Ik ben 66 en kan 10 januari een derde prik halen, daarna rij ik gelijk door naar Oostenrijk, de skibox zit al op de auto, we gaan daar in quarantaine, we hebben een weekje geboekt, dus na dat weekje gaan we weer naar huis we hebben de skibox vol boeken want buiten komen we niet we maken er het beste van ⛷🏂 Gelooft u het zelf 🤣🤣🤣🤣🤣
 • Rost Modech

  1 jaar geleden
  Voordringen om een booster te halen om op 'wintersport' te kunnen gaan. Hoe pathetisch! Een hele dikke vinger naar iedereen die in de zorg werkt en iedereen die lijdt of geleden heeft aan de bijzonder onaangename bijwerkingen van covid. Denken dergelijke mensen dat zorgmedewerkers niet ook dolgraag op vakantie zouden willen? Die kunnen niet omdat deze aso's zorg nodig hebben, want ze willen wel behandeld worden als ze positief worden getest. Om nog maar te zwijgen van besmettingen als gevolg.