Huisartsen Anneke en Hilco Nijdam (65 en 64) nemen afscheid. Hun zoons Chris (34, links) en Sander (32) nemen de praktijk over.
Volledig scherm
PREMIUM
Huisartsen Anneke en Hilco Nijdam (65 en 64) nemen afscheid. Hun zoons Chris (34, links) en Sander (32) nemen de praktijk over. © Angeliek de Jonge

Huisartsenpaar Anneke en Hilco draagt praktijk na dertig jaar over aan... hun zoons!

Het Utrechtse huisartsenechtpaar Anneke (65) en Hilco (64) Nijdam stopt na ruim dertig jaar met dokteren in de wijk Zuilen. Ze hebben een paar goeie kerels gevonden om het stokje over te nemen: hun zoons Chris (34) en Sander (32).

 1. Afgrijzen om uitspraken lokale voorzitter SGP-jongeren: 'De man is het hoofd van de vrouw’
  Update
  108

  Afgrijzen om uitspraken lokale voorzitter SGP-jongeren: 'De man is het hoofd van de vrouw’

  Tweede Kamerleden en diverse bekende Nederlanders reageren afkeurend op een video waarin een SGP’er zijn twijfels uitspreekt over de positie van vrouwen in de politiek. De voorzitter van SGP-jongeren Vallei & Rijn stelt dat mannen biologisch sterker zijn dan vrouwen en om die reden beter geknipt zijn voor een functie in de politiek. ,,Zoals Jezus ook het hoofd is van alle christenen, dezelfde manier is ook de man het hoofd van de vrouw”, geeft hij de kijkers op persoonlijke titel mee. De uitspraken leiden tot grote verontwaardiging. Ook het landelijke bestuur van de SGP-jongeren neemt er afstand van.
 1. Rutte: 'Er is niet veel veranderd maar wel net genoeg'
  Play

  Rutte: 'Er is niet veel veranderd maar wel net genoeg'

 2. Dit was Nederland vandaag: donderdag 22 april
  Play

  Dit was Nederland vandaag: donderdag 22 april