Ed naast de grote balen kuilgras voor de deur in Leersum.
Volledig scherm
PREMIUM
Ed naast de grote balen kuilgras voor de deur in Leersum. © William Hoogteyling

Huisbaas Frans wil van huurder af en zet 32 hooibalen voor zijn deur: ‘We gaan nóg meer treiteren’

Een conflict tussen een huurder en een huisbaas in Leersum is volledig ontspoord. Bewoner Ed Jansen kon zijn ogen niet geloven toen zijn huisbaas een groot deel van zijn tuin platsnoeide en zijn uitzicht met hooibalen verpestte. Allemaal in een poging hem uit z’n huisje te krijgen. 

39 reacties

 • J. van Manen

  1 maand geleden
  Wat een schande dat deze huurder zo gepest mag worden, alles vernielen ze van zijn woongenot die stomme boeren! Dit is Holland weer op zijn smalst hoor, laat die boeren de boel maar weer mooi opknappen of anders de gevangenis in! 👎
 • A. Smit

  1 maand geleden
  huisbaas? etterbak lijkt me de juiste benaming
 • van Beek

  1 maand geleden
  Blijf lekker zitten waar je zit die boeren denken dat ze alles mogen ze zijn zelf verkeerd bezig kijk maar op hun erf het zij net oude wijfen lullen over iedereen zo goed zij n ze niet ze doen zich beter voor dan wie ze zijn
 • Albert van Esch

  1 maand geleden
  Verhuurder schoffeert de Nederlandse wet. Als je een brood steelt omdat je te arm bent om het voor je kinderen te kopen word je opgepakt en veroordeeld. En in deze zaak kan de verhuurder zijn kwalijke gedrag voortzetten ondanks de rechterlijke uitspraak? Wat stellen de Nederlandse wetten dan nog eigenlijk voor?
 • Wil Boekel

  1 maand geleden
  In triest!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.