Volledig scherm
Bij het huis in Pijnacker van de 19-jarige man die donderdagavond met een wapen zendtijd eiste in het NOS Journaal wordt donderdagavond laat huiszoeking gedaan door de politie © anp

Huiszoekingen in woningen NOS-overvaller

UpdateBij het huis in Pijnacker van de 19-jarige Tarik Z., die vanavond met een wapen zendtijd eiste in het NOS Journaal, wordt vannacht huiszoeking gedaan door de politie. Dat laat de politie weten.

Goederen die voor onderzoek van belang kunnen zijn, worden in beslag genomen. Welke goederen in beslag genomen worden is niet gezegd.

Ook in het huis van de vader van de verdachte in Nootdorp is de politie aanwezig voor onderzoek. Een woordvoerster laat weten dat het hier niet om een huiszoeking gaat, maar dat de politie in gesprek is met de vader om meer informatie te krijgen over de verdachte.

Een verslaggever van Omroep West meldt ter plekke dat de woning van de verdachte op ruim een kilometer door de politie is afgeschermd. Er is veel belangstelling van publiek en media.

De man werd in het NOS-gebouw in Hilversum overmeesterd door de politie; beelden daarvan zond de omroep uit.

  1. Moeder van in stukken gezaagde Deniz: 'Mijn moederhart staat in brand’
    LIVE TWITTER

    Moeder van in stukken gezaagde Deniz: 'Mijn moederhart staat in brand’

    Mark de G. (41) uit Zwolle staat vandaag onder grote publieke belangstelling voor de rechter. De G. wordt er van verdacht zijn kameraad Deniz Guldogdu (38) te hebben omgebracht. Hij zaagde zijn lichaam volgens het OM een dag na de moord in stukken, stopte het in zakken en verborg het in de kruipruimte van zijn woning. De G. wordt ook verdacht van het stelen van 1500 euro van het slachtoffer en van verboden wapenbezit.