Evelyn de Leeuw (70) heeft jaren geleden haar rug gebroken, net een nieuwe knie, en nog een 'verrotte' knie: een hoge, makkelijke, opstap in de auto is noodzakelijk - deze Nissan Qashqai heeft zij hiervoor speciaal gekocht.
Volledig scherm
Evelyn de Leeuw (70) heeft jaren geleden haar rug gebroken, net een nieuwe knie, en nog een 'verrotte' knie: een hoge, makkelijke, opstap in de auto is noodzakelijk - deze Nissan Qashqai heeft zij hiervoor speciaal gekocht. © Marlies Wessels

Iedere 55-plusser wil een hoge ‘SUV’

Nep-SUV’s verkopen als warme broodjes. Senioren roemen de auto vanwege de hoge, gemakkelijke instap. Het succes van de nieuwe seniorenauto stuwt ook de autoverkoopprijzen naar recordhoogte.

  1. Nederland zet zich schrap voor mogelijke boerenprotesten, Schiphol en KLM: Kom met de trein
    91

    Nederland zet zich schrap voor mogelijke boerenpro­tes­ten, Schiphol en KLM: Kom met de trein

    Luchthaven Schiphol en luchtvaartmaatschappij KLM raden reizigers die morgen een vlucht moeten pakken aan om indien mogelijk met de trein te komen. Zij doen dit met het oog op mogelijke boerenprotesten tegen de stikstofplannen van het kabinet. Boerenorganisaties hebben aangekondigd maandag het land plat te willen leggen, waarbij onder andere over acties bij Schiphol wordt gesproken. Verkeerschaos ligt op de loer.