Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Iedereen is op zijn eigen manier op z'n hoede voor het bestuur

COLUMNÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

18 reacties

 • J. Diepeveen

  8 maanden geleden
  @van Essen We kiezen tegenwoordig de minst slechte partij. Want (Omzigt misschien uitgezonderd) de hele meute zit vastgelijmd aan het pluche, liegend & bedriegendt als het zo uitkomt. En de versplintering maakt de zaak ook niet echt beter (hoog tijd voor een kiesdrempel). Kneuterpartijtjes in de rol van "spuit 11" (hoewel een Caroline van der Plas een stuk zinniger klinkt dan de rest bij elkaar) met één enkel sleets onderwerp (bv: "het is allemaal institutioneel racisme van de witte man").
 • Joop Westdijk

  9 maanden geleden
  We moeten in Nederland weer terug naar eerlijke transparante verkiezingen. Vroeger toen het spel nog was te controleren werd op één dag gestemd, geteld en was er feest of teleurstelling. Nu zijn sommige uitgebrachte stemmen, een week beschikbaar voor van alles. Iemand (Partij) moet hier garen bij spinnen.
 • Roest

  9 maanden geleden
  1: Toeslagaffaire ( zwarte strepen en functie elders) 2: Groningen ( in derde wereld landen zie je ook files bij loketten) 3 AOW-ers met een klein pensioen ( zijn overbdig) conclusie : 2e rangsburgers ? PS trek je niets aan van extreem rechtse kletskoek/leugenaars)
 • Sandrine Girard

  9 maanden geleden
  Eens met Hans Laats hieronder, helaas. Die buitenkant van Rutte, dat is wat hem steeds red. Veel mensen zijn te lui om zich in de verkiezingsprogramma's te verdiepen en laten zich idd. manipuleren door deze man. Echt schandalig dat hij er nog steeds zit!
 • Hans Laats

  9 maanden geleden
  Hans Laats. @Hans Oostveen, ja er zijn heel veel kiezers die op de VVD v. Mark Rutte heeft gestemd. Dat zie ik, ook in mijn omgeving dat de gewone man dus arbeiders zijn op Rutte VVD stemden ondanks het gelieg en beloftes die hij niet waar maakt. @van Essen ja, ondanks zijn blunders geen actieve herinneringen blijven mensen op hem stemmen dit komt door zijn brede grijns en altijd JA knik en achteraf NEE zegt. Hij heeft een Manipulatief invloed op mensen. Trappen allemaal in.