Portret van columnist Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Portret van columnist Linda Akkermans. © Joost Hoving

Ik begrijp heel goed dat het lastig is om ‘nee’ te zeggen tegen een spotgoedkoop stedentripje

ColumnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

14 reacties

 • Jan Willem van Nunen

  4 weken geleden
  Even iets over het tussenzinnetje:- dat is inderdaad ook wel érg Tokkie - Ik wil graag oproepen om de familienaam Tokkie niet meer als stereotiepe te gebruiken. De achtergrond van mijn oproep is dat ik in de psychiatrie een client tegenkwam die Tokkie als achternaam had. Ik schrok ervan en realiseerde me dat het Tv-programma over een asociale familie de naam Tokkie als soortnaam heeft gevestigd. Ik ben blij dat ik een andere achternaam heb.
 • Mike Luneville

  1 maand geleden
  Het aantal vliegbewegingen ( de naam alleen al ) per dag op SPL is 1.200, het aantal passagiers ca. 160.000. huiveringwekkende aantallen mensen. Massa-industrie. Overvolle steden ten gevolg. Ik vlieg mijn hele leven al en vlieg graag omdat ik er nog steeds van kan genieten. Het is en blijft een prachtige manier van vervoer. Echter, heden ten dage is er geen lol meer aan. Opeengepakt zitten met soms zeer opgefokte tokkies. Neen, dan maar op de motor naar Texel. Vrijheid is mij veel waard.
 • Karel Tichmann

  1 maand geleden
  Naar Schiphol te gaan en het "amateur feest" te bekijken, elke keer om te reizen is gewoon een verschrikking. Je weet ook precies als je aankomt met een vliegtuig, de passagiers beginnen te klappen als kleine kinderen. Ik heb al jaren Schiphol afgezworen, er zijn veel betere georganiseerde en voordelige vliegtuigvelden in België, Frankrijk of in Duitsland. Om 8+ uur in de rij te staan op Schiphol of rond de twee uur naar Brussel rijden, treinreis duurt 1 uur 45 min dit is een makkelijk keuze...
 • Onno Prins

  1 maand geleden
  op het merendeel van de vluchten zijn mensen meer vulling dan kosten dekkend. Onze alibaba en andere bestellingen maken een groter deel uit van de verdeling van de kosten. Dus denk niet alleen na over je vliegbewegingen maarook of je echt dat heel goedkope telefoonhoesje nodig hebt.
 • M. Kok

  1 maand geleden
  @ Paul van Dijk. Ik deel uw mening. Tegenwoordig is het een mentaliteit van lik mijn vestje. Uitzondering daargelaten. Mijn ouders hadden een bakkerij vroeger Moest mee helpen vanaf mijn 11e jaar. Heb weken meegemaakt van 50/60 uur. En nu zijn ze al moe bij 25 uur of meer. Ze maken het liefst hun probleem. Die ander zijn/ haar probleem. Een woord wat samenvat over welk onderwerp het ook gaat. De verdraagzaamheid van mensen. O,0. ( Uitzonderingen)