Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Ik gun alle Russische Dana Internationals, Conchita Wurst’s en Nikkie de Jagers in de dop een ruimer wereldbeeld

ColumnDebby Gerritsen schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

12 reacties

 • Van Nieuwkoop

  3 dagen geleden
  Nee, gelukkig heeft Nederland de NOS. Die zijn gelukkig objectief. Net als de overige talkshows, met eenzijdig nieuws. Waarom vertellen ze niets over de milities, zoals het Azov Bataljon? Waarom word de docu maker van Donbass (2016) niet uitgenodigd? Waarom horen we niets over de georganiseerde coup in 2014? De NL media doet precies hetzelfde. Waarom dagelijks onzin nieuws over en uit de VS tijdens het 20:00 uur journaal?
 • H. Ruitenbroek

  4 dagen geleden
  We hebben gezien wat er gebeurt als Ali B. en Marco Borsato zichzelf zijn.
 • Mieneke Kok

  1 week geleden
  @ Kees Buijs. Ik zei het u toch 😀. We zitten weer op een lijn. Vroeger zag je inzending pas op de dag van uitzenden. Dat had toch welzijn charmes. Kijk nu al jaren niet meer. Moet me sterk vergissen. Maar Oekraïne gaat winnen. Laten de landen eens met hun oren luisteren. Ipv stemmen omdat het je buurland is. En je een tegenprestatie er voor terug moet geven. Thans dat denk ik. Veel plezier !
 • Ruud Koot

  1 week geleden
  @Maas. Helemaal eens. Een EU promotieshow zonder echte kwaliteit. Ik kijk al lang niet meer.
 • J Riel

  2 weken geleden
  Ik vind het mooi om te zien dat het Songfestival tegenwoordig zoveel meer uitdraagt dan het stijve liedjes festijn van vroeger. Het thema, de emancipatoire boodschap in vele liedjes, een podium om echt iets uit te dragen en ieder Land / artiest doet dit op z’n eigen manier. Inderdaad waardevol Angela, je voelt die verbinding. Ach en dat sommige Landen standaard op elkaar stemmen stoort me al lang niet meer. Ik heb een leuke avond!