Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee&Kee

‘Ik laat mij niet dwingen om te vaccineren’, galmde het vanuit haar villa in het Gooi

Zij ZegtJournalist Debby Gerritsen duikt met een vrouwelijke blik in de actualiteit en deelt iedere week wat haar opvalt.

116 reacties

 • Franklin Joosten

  1 jaar geleden
  Mijn reactie was ook nu weer blijkbaar niet door de ballotage commissie gekomen Doutsen Kroes heeft wel degelijk een goed punt over het bangmaken en het eigen imuunsysteen De media wordt natuurlijk gebruikt als verlengstuk van de overheid De npo wordt gesponsord door de overheid en die was ook weer te zien in op1 waar een criticaster wat betreft overheids beleid of vaccinatie wel geregiseerd de minderheid heeft aan de tafel en ook dit artikel van deze mevrouw is een voorbeeld van eenzijdigheid
 • A. Banis

  1 jaar geleden
  Zweverig geklets van de dames en het ergste is dat er mensen zijn die dit ook nog geloven. De gewone mens weet het waarschijnlijk beter.
 • Dominique de Graaff

  1 jaar geleden
  Eveline Klinkhamer, je doet het niet voor de medemens want je bent nog steeds besmettelijk. U misbruikt naastenliefde. Respecteer de keuze van een ander.
 • Eveline Klinkhamer

  1 jaar geleden
  Helemaal eens met dit artikel. Ik zou er nog over willen zeggen dat je kunt natuurlijk geloven in de stand van de maan, de kracht van allerlei stenen en handopleggers maar het mag nooit een vervanger worden voor de medische wetenschap. Dat hebben we maar al te goed gezien met Jomanda en de gevolgen daarvan voor van Sylvia Millecam. Een goede weerstand is belangrijk, nog steeds afstandhouden en je vooral laten vaccineren tegen Corona. Wat is daar nou zo moeilijk aan..? Doe het voor je medemens.
 • Betty Rubbel

  1 jaar geleden
  Er zijn ziekenhuizen gesloten omdat ze minder winst maakten, verplegend personeel onderbetaald, dus tekort, medicatie prijzen skyhigh door prijsafspraken farmaceuten, zorgverzekeraars en overheid. En dan nu zijn ineens “antivaxxers” de oorzaak van de druk op de zorg?