Frank Poorthuis.
Volledig scherm
Frank Poorthuis. © Marco de Swart

Ik voerde zes uren durende strijd in woestenij rondom mijn vakantiehuis

frank in quarantaineNet als veel Nederlanders blijft journalist Frank Poorthuis thuis. Frank zit in de risicogroep. Verslag van dag 459. Lees alle eerdere afleveringen hier terug.

 1. Frédérique hoopt dat verdachte (14) snel herenigd wordt met familie, liedje over haar gaat viral
  video
  124

  Frédérique hoopt dat verdachte (14) snel herenigd wordt met familie, liedje over haar gaat viral

  De 14-jarige jongen die verdacht wordt van de ernstige mishandeling van Frédérique (14) in Amstelveen, moet zo snel mogelijk weer terug kunnen keren in de samenleving. Dat is de wens van het slachtoffer, zegt vader Paul Brink vandaag in een nieuwe verklaring op LinkedIn. ‘Ons gezamenlijk gevoel van eensgezindheid en tolerantie is vele malen sterker en krachtiger dan welke gevoelens van onwetendheid van enkelingen dan ook.’
 2. Moeder van Frédérique reageert: 'Haar mishandeling legt pijnpunt in samenleving bloot’
  UPDATE
  49

  Moeder van Frédérique reageert: 'Haar mishande­ling legt pijnpunt in samenle­ving bloot’

  De ernstige mishandeling van de 14-jarige Frédérique uit Amstelveen ‘staat niet op zich en legt een pijnpunt in de samenleving bloot’. Dat zegt haar moeder in een openbaar bericht op Facebook. De 14-jarige jongen uit Amstelveen die verdacht wordt van betrokkenheid bij de mishandeling zit nog vast. Hij wordt morgen voorgeleid. De politie sluit niet uit dat er meer verdachten worden aangehouden.