Het pand aan de Leyweg waar 'Hulp' bij toeslagenaffaire wordt aangeboden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand aan de Leyweg waar 'Hulp' bij toeslagenaffaire wordt aangeboden. © Frank Jansen

In achterkamertje van beautysalon verdienen ze aan leed van toeslagenouders: ‘Schandalig’

ToeslagenaffaireHaagse Turken melden zich massaal als gedupeerde van de Toeslagenaffaire. Uit onderzoek van het AD blijkt dat schimmige tussenpersonen tegen betaling van 150 euro formulieren verstrekken waarmee de aanvragers tienduizenden euro’s kunnen claimen. ,,Schandalig dat ze misbruik maken van deze mensen.” Hoe in een achterkamertje van een gesloten beautysalon op de Leyweg geld wordt verdiend aan het leed van veel ouders.

31 reacties

 • Jeffrey Dingenouts

  7 maanden geleden
  Geld is heel belangrijk voor hen. Voor geld doen ze alles en het eergevoel waar ze het vaak over hebben is geen reet waard. Is alleen dikdoenerij en hypocrisie!
 • De Vlieger

  7 maanden geleden
  Ik snap niet dat er niet is na te gaan wie er voorheen van deze toeslag gebruik maakte, dan kun je toch terugzien wie er recht heeft op teruggave. Scheelt heel veel werk En waarom staan er geen sancties op mensen die ten onrechte schadevergoeding claimen. Onbegrijpelijk. Leren we het nu nooit.
 • Ruud Van Mil

  7 maanden geleden
  Onbegrijpelijk dat deze krant het niet zeer groot op de voorpagina zet ,met hele grote letters, we worden weer bedonderd en we kijken er naar, gek he dat sommige Nederlands anders gaan denken over gastvrijheid hier
 • Chris Eskes

  7 maanden geleden
  Geen wonder dat ons land naar de bliksem gaat, aan de ene kant een overheid die het kennelijk als haar taak ziet om duizenden euro's aan subsidies denkt te moeten geven en aan de andere kant onmachtig is om erop toe te zien. De gelegenheid maakt de dief maar de ambtenaren die hiervoor verantwoordelijk zijn blijven buiten schot. We zijn inmiddels het lachertje van multicultureel Nederland geworden, gek hè dat er wekelijks 1000 mensen naar binnen wandelen.
 • B. Jansma

  7 maanden geleden
  Het is niet voor niks dat de Belastingdienst degenen met een migratieachtergrond extra controleerde. Het begon immers met de Bulgaren, waarop iedereen niet wist hoe hard ze moesten roepen, dat de Belastingdienst meer die richting op zou moeten controleren.
 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’