Volledig scherm
PREMIUM
David en Arjan © Joost Hoving

In de liefde leest bijna niemand de ondertitels

Column David en ArjanDavid en Arjan van 365dagensuccesvol.nl hebben één doel: Nederland het gelukkigste land van de wereld maken.

Veel liefdesrelaties lijden aan het syndroom van JZTMWD. Bij ons allebei thuis gaat het in ieder geval nog regelmatig mis en check maar eens bij jezelf hoe het daar zit. Bijvoorbeeld zo: het is weekend en je hebt na een lange week werken zin om met een kop koffie even de krant te lezen. Je partner komt naast je zitten en begint enthousiast over alles wat er nog moet gebeuren: de boodschappen, die losse plint moet nog even worden gelijmd, dat telefoontje naar moeder kan eigenlijk niet wachten. Je voelt de frustratie opborrelen in je lijf en zucht demonstratief. Dit kun je er nét niet bij hebben nu. Je denkt: Je Zou Toch Moeten Weten Dat ik dit nu niet wil horen.

  1. De niet te stuiten opmars van Farmers Defence Force: ‘Ze moeten naar ons luisteren’
    PREMIUM

    De niet te stuiten opmars van Farmers Defence Force: ‘Ze moeten naar ons luisteren’

    Voor veel boeren is de geest uit de fles. Geholpen door de acties in de provincies trekken woensdag duizenden agrariërs en medestanders richting RIVM en het Binnenhof in Den Haag om weer aandacht te vragen voor het stikstofbeleid dat in hun ogen niet deugt. Aan de wieg van het protest staat Farmers Defence Force, een jonge beweging die onstuimig groeit en weigert water bij de wijn te doen. Maar er klinkt ook (interne) kritiek op de werkwijze van het nieuwe ‘boerenleger’. ,,We moeten onze hand niet overspelen.’’