Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

In dit land wordt beschaafd demonstreren afgestraft en wangedrag beloond

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

44 reacties

 • Thomas Leeuwenberg

  3 weken geleden
  Beste eus U gaf een lezing in breda Daar was ik graag bij geweest Helaas het adres aldaar ontbrak in de aankondiging En ik had mijn voet alhier gekwetst In ieder geval Schrijf aub door Thomas Leeuwenberg tilburg
 • J. Diepeveen

  4 maanden geleden
  De typisch Nederlandse aanpak: de grootste schreeuwers krijgen de zachtste (of zelfs geen) aanpak, bang als men is voor "escalatie" en "radicalisering", zichzelf voor de gekhoudend met het eeuwige "vooral de dialoog aan blijven gaan". Bent u echter van goede wil en wilt u geweldloos gebruik maken van uw recht op demonstreren, dan krijgt u van bestuurlijk NL de spreekwoordelijke "volle laag". De omgekeerde wereld waarbij de helft alvast voor de brutaaltjes is. Een ziekelijk laffe aanpak.
 • jelmer hoeve

  4 maanden geleden
  Een vriend van mij is opgegroeid in een echte dictatuur. Heeft een nederlands paspoort nu, maar stemt blanco, zelf ben ik het er niet mee eens, maar hij vind dat nederland teveel toegeeft aan controle van het volk en dat geen enkele partij, daar iets tegen doet. Gelukkig leven we, nog steeds, in een van de welvarenste landen ter wereld, waar persvrijheid, democratie en mensenrechten hoog in het vaandel staan. Wees daar blij mee, stem voor kennis, kennis is vrijheid.
 • Hans Laats

  4 maanden geleden
  Hans Laats. U durft @ Jan Borst om te zeggen dat Rutte, Nederland van een democratie naar een dictatuur heeft gebracht. Heb ook z'on uitlating gedaan doch dit werd niet geplaatst. Wat u suggereert is zo. Nederland glijd af als land die door macht wordt geregeerd dus vrijheden worden beperkt en zijn gebonden op de nukken van een ondemocratische overheid en het meer vasthouden aan hun eigen idealen om niet te falen.
 • Jan Borst

  4 maanden geleden
  Meijboom heeft gelijk Rutte doet wat hij wil en heeft Nederland van democratie naar een dictatuur gebracht met dank aan de tweede kamer die totaal geen vuist kan maken tegen het beleid van het kabinet dat schimmig blijft doen naar de kamer toe en zich in slaap laat sussen door dat kabinet er is nog niets veranderd politiek onverklaarbaar dat dit kan regeren waar de leugen regeert en hoog in het vaandel staat en de afspraken en beloftes niet nakomt de kamer moet met een mond spreken