Koning Willem-Alexander en prins Bernhard jr. (rechts) op Circuit Zandvoort bij de Dutch Grand Prix.
Volledig scherm
PREMIUM
Koning Willem-Alexander en prins Bernhard jr. (rechts) op Circuit Zandvoort bij de Dutch Grand Prix. © ANP

Jaar vol blunders: koning heeft vertrouwen door eigen toedoen verspeeld

Kan de koning vandaag, op Prinsjesdag, het geschonden vertrouwen herstellen na de reeks communicatieblunders van het afgelopen jaar? Nederland kijkt hem vanmiddag op de vingers.

99 reacties

 • P v. Zwam

  3 weken geleden
  Ben trots op ons koningshuis, de burger ziet de splinter altijd bij een ander zitten, maar hun eigen balk zien ze niet Wees blij dat we een koningshuis hebben! Wat dacht je als we een president hadden gehad? Denk dat dat vele male slechter zou uitpakken, en de negatieve reacties waren tig keer erger geweest.
 • Dirk Latenstein

  4 weken geleden
  Soeedboot van 2 miljoen, jachtpartijen op afgesloten terrein wat eigenlijk openbaar is, ongelimiteerde vakantie in tijd van reisbeperkingen, torenhoge toelages. Constant dikke vinger naar de nederlanders. Daarom :stop ermee, ga weg, hou op. Ga iets anders doen maar niet op onze kosten.
 • conny hulst

  4 weken geleden
  laten ze beginnen met een baan zoeken. ze maken fout op fout van ons geld
 • R.Runderkamp-de Bos R. Runderkamp-de Bos

  1 maand geleden
  10 miljoen voor de oranjes, zij hebben er weer geld bij gekregen. Daar dromen de Nederlanders alleen maar van. Maar voor het koningshuis moet alles kunnen.........
 • W.J.M. Bennink

  1 maand geleden
  lang leven een Republiek.
 1. Rebecca verhuisde door corona: ‘Ik kan mijn werk net zo goed op een studeerkamer bij mijn vader doen’
  PREMIUM
  Keerpunt

  Rebecca verhuisde door corona: ‘Ik kan mijn werk net zo goed op een studeerka­mer bij mijn vader doen’

  Heeft het pandemietijdperk, dat we met al z’n ellende beetje bij beetje achter ons laten, ook voor iets positiefs gezorgd? In de serie Het Keerpunt brengen we de komende tijd verhalen van mensen die hun leven ingrijpend op de schop namen. Vandaag: Rebecca Groenhuis (50) uit Utrecht die een drastische stap nam. Zij trok bij haar 81-jarige vader in het Brabantse dorpje Teteringen in.