Volledig scherm
De Ochtend Show to go van vrijdag 26 april © De Ochtend Show to go redactie

Jamie Trenité en verslaggevers Jeroen Schmale en Tonny van der Mee in De Ochtend Show to go

Televisiepresentator en Wie is de Mol?-kandidaat Jamie Trenité is vrijdag 26 april te gast in De Ochtend Show to go. Ook AD-verslaggevers Jeroen Schmale en Tonny van der Mee zijn in de studio. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en Manuel Venderbos en is vanaf 7.30u live te zien in onze app en op deze site.

Koningsdag 2019 staat voor de deur én het is tien jaar nadat Karst Tates een aanslag pleegde tijdens Koninginnedag in Apeldoorn. Met verslaggevers Jeroen Schmale en Tonny van der Mee hebben we het hierover. Samen blikken ze terug op de gebeurtenissen uit 2009, vertellen ze over hun ontmoeting met een van de slachtoffers die overleefde en blikken ze vooruit op het bezoek van de koninklijke familie aan Amersfoort.

Daarnaast praten we met Jamie Trenité. Na zijn deelname aan Wie is de Mol? is de tv-presentator helemaal hot en lijkt 2019 zijn jaar te worden. We kijken met hem terug op zijn carrière als professioneel tennisser en bespreken met hem zijn televisiecarrière, waarin hij inmiddels veel aanbiedingen voor nieuwe programma’s krijgt.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook .

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Luister je liever naar de podcast? Je volgt De Ochtend Show to go ook via Spotify of iTunes.

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes