Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee@Kee

‘Jij denkt toch niet dat ik me aan de regels ga houden?’ brieste hij richting het tv-scherm

ColumnDebby Gerritsen kijkt met een vrouwelijke blik naar de actualiteit en deelt iedere week wat haar opvalt.

47 reacties

 • bjorn Roos

  1 jaar geleden
  Nja, dit is logisch. Grappenhaus stelt regels in, houd zich er niet aan, nu weer regels en wie houd zich er niet aan, de oranjes. Waarom zouden wij dit wel moeten doen? Waarom moeten wij netjes en braaf zijn en anderen niet? Daar kan niemand antwoord op geven, maar wij moeten wel. Schande!
 • Joop Westdijk

  1 jaar geleden
  De Oranjes op een enkeling na, doen gewoon waar ze zelf zin in hebben, regels zijn aan de andere kant van het hek van toepassing.
 • Korbee

  1 jaar geleden
  Ik verbaas me soms over hoe mensen alleen maar kunnen zeuren over wat een ander fout doet. Kijk nu eerst eens naar jezelf. En vertel wat je zelf laat versloffen, voor je een ander de maat neemt. Het leven is niet eerlijk. Pre-corona niet, nu niet en post-corona ook niet.
 • L Koenraad

  1 jaar geleden
  Ik heb een netwerk van precies 3 personen nl. mijzelf, mijn man en een goede vriend. Ons sociale leven bestond vooral uit eens per week snuffelen bij Action, Xenos of Big-Bazar en de markt over en soms ergens een broodje eten Ik was verantwoordelijk en hield me aan de regels maar ik wil weer gaan leven en weer leuke dingen doen. Ik zie al tijden geen mens behalve de caissière van de supermarkt. Steek die regels ergens waar de zon niet schijnt, ik ben het allemaal zo spuugzat.
 • J. Breuer

  1 jaar geleden
  Hier ziet men door verjaardagfeest dat regels voor Jan met pet geld en voor Koningshuis en elite dit niet telt.