Jolanda: ,,Ik had een vriendin die het ook deed en mij leek het een handige manier om snel en makkelijk aan geld te komen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jolanda: ,,Ik had een vriendin die het ook deed en mij leek het een handige manier om snel en makkelijk aan geld te komen.” © Angeliek de Jonge

Jolanda werd sekswerker op haar 17de: ‘Er kwam al gauw 5000 euro per maand binnen’

Eigenlijk dacht Jolanda (30) nooit aan stoppen, toen ze als prostituee bakken met geld verdiende en lekker een eind weg leefde. Maar toen dat onregelmatige leven haar na acht jaar begon op te breken, ging het knagen. Was dit werk nog wel wat voor haar? Nu helpt ze in Utrecht anderen die het sekswerk willen verlaten.

 1. LIVE | Gommers: Nederland mogelijk tot de zomer in lockdown, Frankrijk voert strenge avondklok in
  Coronablog

  LIVE | Gommers: Nederland mogelijk tot de zomer in lockdown, Frankrijk voert strenge avondklok in

  OMT-lid en ic-hoofd Diederik Gommers is geschrokken van de mogelijke gevolgen van de Britse variant van het coronavirus. ‘Het zou zomaar kunnen’, zegt hij over de kans dat Nederland tot aan de zomer in lockdown blijft. De Britse variant van het coronavirus kan in maart tot een nieuwe coronagolf in Nederland leiden. Daarmee kan de druk op de ziekenhuizen nog groter worden dan die al is geweest. Ook vandaag volgen we alle ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog. Het nieuws van de afgelopen dagen lees je hier terug.
 1. Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'
  Play

  Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'

 2. Sneeuw op komst in het hele land
  Play

  Sneeuw op komst in het hele land