Wynanda Evertzen van sigarenhandel Schepers verkocht het winnende lot: ,,Ik werk hier al 47 jaar, dit heb ik nog nooit meegemaakt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Wynanda Evertzen van sigarenhandel Schepers verkocht het winnende lot: ,,Ik werk hier al 47 jaar, dit heb ik nog nooit meegemaakt.” © Reinier van Willigen

Jong gezin uit Enschede wint 15 miljoen Staatsloterij: ‘Hebben 30 uur niet geslapen’

De 15 miljoen euro in de Staatsloterij is gewonnen door een jong gezin met twee kinderen uit Enschede. De gezinsleden beleefden een krankzinnige avond. „Ik ben opgegroeid op Pathmos en heb nooit groot durven dromen. Dit is onvoorstelbaar.”

Om 23.59 uur Oudjaarsdag - één minuut voor 2020 - veranderde het leven van een jong gezin uit Enschede voorgoed. „Mijn vader belde op en schreeuwde: schat, je hebt 15 miljoen gewonnen in de Staatsloterij! Eerst geloofde ik het niet, maar ik kon me ook niet voorstellen dat het een geintje was. Want hij bewaarde onze loten. Daarna werd ik hélemaal gek”, vertelt de 22-jarige winnares uit Enschede.

  1. LIVE | Slachthuis Helmond tot 2 juni dicht na nieuwe besmettingen, Macron en Trump willen G7-top niet per video

    LIVE | Slachthuis Helmond tot 2 juni dicht na nieuwe besmettin­gen, Macron en Trump willen G7-top niet per video

    Frankrijk gaat de geldende coronamaatregelen vanaf volgende week versoepelen. Vanaf 2 juni gaan de campings er weer open en de Franse premier Philippe liet doorschemeren dat het land welwillend staat tegenover het openen van de landsgrenzen op 15 juni. Ook de Britse premier Johnson kondigde vanaf volgende week een versoepeling van de maatregelen aan in zijn land. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van het laatste coronanieuws. Lees hier het vorige liveblog terug.