Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP / helenevanrijn.nl

Jonge vrouw ving sperma van haar begeleider op als bewijs voor misbruik

rechtszaakZe was bang dat niemand haar zou geloven. Tenslotte was zij het beschadigde meisje en hij eigenaar en enige begeleider op de locatie voor beschermd wonen waar zij verbleef. Ten einde raad ving ze zijn sperma op in een potje, wachtte op haar volgende afspraak en gaf het toen aan haar therapeut.

16 reacties

 • Danny Doelen

  6 dagen geleden
  Nou ik geloof dat meisje zo ie zo ten eerste heeft hij erkent.. vergaande sex met haar te hebben gehad terwijl hij vrouw en kinderen heeft ... En juist omdat het meisje hulp nodig heeft .. heeft hij er misbruik van gemaakt... En verkracht of niet .. wat hij heeft gedaan kan echt niet .. alleen daarvoor moet hij al stoppen met dat werk . Want het is wachten op de volgende slachtoffer... 100% en dan zeggen ja stom hadden we maar wat gedaan..
 • Lizzy Mulder

  6 dagen geleden
  Het is te erg voor woorden dat je dit hebt moeten meemaken, dapper van je dat je zijn sperma hebt opgevangen! Hoop dat de dader gestraft wordt en nooit dit beroep meer mag uitoefenen
 • Ronald Wingerde

  6 dagen geleden
  Het verschil tussen macht en onmacht en straks wellicht "onjuist verkregen bewijs" wat zoiets is als de juristen weten dat je gelijk hebt maar je kunt het niet aantonen dus gaat de schuldige vrij uit. En dat heet dan recht. Zie ook een nu lopende rechtzaak over een omhoog gevallen voetballer die schuldig is bevonden maar waarvan de zaak wordt heropend omdat bewijs op onjuiste manier is verkregen. Belachelijk toch?
 • John de Bruijn

  6 dagen geleden
  Als je als 60e jarige mannelijk hulpverlener seksueel contact hebt met een meisje van 18 wat aan jouw zorg is toevertrouwd, ben je sowieso een schoft. Of er nu wel of geen dwang of manipulatie is. Die is er indirect toch wel door de machtsverhouding en het leeftijdsverschil. Als je als ouwe bok dat jonge vrouwelijk schoon niet kan weerstaan zoek dan ander werk i.p.v. je uit leven op onschuldige meisjes.
 • Laura Storm

  6 dagen geleden
  Ongelooflijk weer dit! Hoezo moet het meisje zich " verantwoorden". Deze zaak lijkt mij duidelijk genoeg, de man van 60 heeft zijn machtspositie ernstig misbruikt door sex te hebben met een jonge kwetsbare cliënt...punt. Duidelijk genoeg, sluiten die opvang en hem uit zijn ambt zetten. Daarnaast een gepaste straf voor het misbruiken van een kwetsbare vrouw.