Volledig scherm
© Boaz Timmermans

Jongetje (9) jat uit winkel en vecht met medewerkers

De politie heeft gisteren een 9-jarige jongen in Oss aangehouden voor winkeldiefstal. Toen hij betrapt werd door winkelpersoneel balde hij zijn vuisten en zocht hij de confrontatie met hen op.

Het personeel betrapte de jongen rond 14.30 uur. Zij hadden gezien dat hij speelgoed in zijn tas had gestopt en daarna de winkel uit wilde lopen zonder af te rekenen. Het personeel sprak hem aan op de diefstal. De jongen reageerde daarop door zijn vuisten te ballen en het gevecht aan te gaan met de medewerkers. Hij werd uiteindelijk door hen meegenomen naar een aparte ruimte en daar vastgehouden voor arrestatie.

De politie heeft de jongen aangehouden en zijn ouders ingelicht over het voorval. Daarnaast is een zorgmelding gemaakt.

  1. 'Remon zou niet de eerste zijn die met een dergelijk promillage te water gaat'
    PREMIUM

    'Remon zou niet de eerste zijn die met een dergelijk promillage te water gaat'

    De familie van de verdronken Remon Bruinsma (19) schakelt zelf een expert in om het lichaam van hun zoon opnieuw te onderzoeken. Remon werd op 1 januari dood gevonden in een gracht in Leeuwarden. Volgens de politie is hij onder invloed van alcohol in het water gevallen, maar de familie wil onderzoeken of hij wellicht niet is gedrogeerd. De ingeschakelde patholoog zelf verwacht niet veel van het onderzoek.