Een boze automobilist heeft in Apeldoorn de 11-jarige Jordan een klap verkocht nadat hij met zijn vriendje met besjes had gegooid.
Volledig scherm
PREMIUM
Een boze automobilist heeft in Apeldoorn de 11-jarige Jordan een klap verkocht nadat hij met zijn vriendje met besjes had gegooid. © Maarten Sprangh

Jordan (11): geslagen door automobilist na kattenkwaad

Jordan uit Apeldoorn haalde dinsdag onderweg naar school samen met een vriendje kattenkwaad uit: met besjes gooien ze naar voorbijrijdende auto's. De baldadigheid moet hij bekopen met een flinke mishandeling, aldus de 11-jarige. Na een paar rake klappen gaat de man er vandoor. 

 1. Lubertus en William overleden door de ‘medicijnen’ van Sergio K.: ‘Het was één grote bende’
  PREMIUM

  Lubertus en William overleden door de ‘medicijnen’ van Sergio K.: ‘Het was één grote bende’

  Een verdachte ‘medicijndealer’ die één grote bende in huis heeft en zo mogelijk methadon verkoopt als temazepam. Sergio K. (31) uit Spakenburg ging levensgevaarlijk te werk. Twee Spakenburgers overleden aan een fatale cocktail van pillen en cocaïne en dat hadden er zo maar meer kunnen zijn, zo bleek vandaag in de rechtbank. ‘Coke en alcohol doet iedereen in het dorp. Methadon is echt next level.’
  Spakenburg
 2. Reacties op onrust in CDA: ‘Waar is toch die zelfbewuste, daadkrachtige partij geleven?’
  12

  Reacties op onrust in CDA: ‘Waar is toch die zelfbewus­te, daadkrach­ti­ge partij geleven?’

  ‘Alleen zo’n opmerking van een D66’er: ‘We gunnen het CDA de tijd’, spreekt boekdelen. Hoezo gunnen? Wat is dit voor een coalitie die gedomineerd wordt door één partij?’ en ‘Zo’n 11 miljoen varkens in megastallen leveren natuurlijk gezondheids- en natuurproblemen op. Hoe kun je boeren bewegen om anders te gaan boeren?’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 24 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.