Volledig scherm
©EPA

'Jos Verstappen mishandelde vriendin'

De vriendin van Jos Verstappen heeft aangifte gedaan wegens mishandeling. De Formule-1 coureur zou de vrouw (24) geslagen hebben tijdens een ruzie in een hotelkamer.

Het incident heeft vorige week plaatsgevonden. De politie gaf gisteren toe aan Dagblad de Limburger dat er aangifte is gedaan tegen een 39-jarige man uit Maaseik, maar zegt uit privacyoverwegingen niet dat het om Jos Verstappen gaat.

'We zitten nog niet in de fase dat het Openbaar Ministerie beslist of er wel of geen vervolging plaatsvindt', aldus de woordvoerder. Jos Verstappen ontkent de mishandeling. 'Er is een woordenwisseling geweest ja, meer niet. Ik weet helemaal niets van een aangifte. Met de politie is kort contact geweest, maar daar heb ik niets meer van gehoord. Alles is weer prima tussen mij en mijn vriendin.'

Het is niet de eerste keer dat Verstappen in aanraking komt met de politie wegens huiselijk geweld. De coureur heeft in het verleden al eens drie maanden voorwaardelijk gekregen voor het slaan van zijn toenmalige vrouw.