Kabinet hoeft niet aan noodrem te trekken, zelfs kans op snellere versoepelingen

VIDEODierentuinen en attractieparken kunnen woensdag open, ook komt er dan meer ruimte voor buitenhoreca en sport. Door de dalende ziekenhuisbezetting hoeft het kabinet niet aan de noodrem te trekken, melden bronnen. Er is zelfs kans op snellere versoepelingen als de cijfers hard dalen de komende weken. 

44 reacties

 • patrick kramer freher

  1 jaar geleden
  Gelukkig eindelijk weer sporten, als je nog bang bent blijf je toch zelf binnen? niet iedereen jou mening afdwingen, er zijn nu genoeg spuiten gezet en het gaat steeds sneller, ze gaan nu zelf voor de 3de spuit ?
 • M. van het Genoegen

  1 jaar geleden
  Waar en hoe gaat er iemand 's morgens om 6 uur op het terras zitten en ja naar de zomer toe het wordt warmer dus alle cijfers dalen,wacht maar tot het najaar pas dan zien we of het allemaal klopt wat ze zeggen.
 • Jeroen Blaat

  1 jaar geleden
  Muller, ik heb inmiddels 2e prik ook al gehad ivm zorg sector. Ik ben wel in voor eventuele 3e vaccinatie prik hopelijk krijgen we dan ook gelijk de vaccinatie paspoort wat voor reizen ook idiaal is
 • F.G. Patterson

  1 jaar geleden
  Voorzichtigheid blijft voorlopig geboden!
 • Muller

  1 jaar geleden
  Hartstikke fijn die versoepelingen, maar ik hoop dat het niet te snel gaat ivm opkomende Indische variant. Als die dominant word zitten we dadelijk weer heel de winter binnen. De VK e België hebben al 3e prik gepland staan in december! Wat doet Nederland? Weer achter de feiten aan lopen komende winter?? Nee doe die versoepelingen maar in een rustig tempo. Niet iederen is al gevaccineerd en er zijn ook mensen die het vaccin niet willen . Ik zelf ben voor vaccineren Vandaag om half 5 1e prik