Ernst Kuipers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Volledig scherm
Ernst Kuipers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. © ANP

Kabinet rekent op nieuwe vaccinatieronde in najaar: ‘Kans is reëel’

Het kabinet houdt sterk rekening met een nieuwe coronavaccinatieronde ‘vroeg in het najaar’. Het is nog onduidelijk of iedereen die wil dan weer een prik krijgt, maar minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers (D66) noemt de kans op een nieuwe vaccinatiecampagne ‘reëel'. 

64 reacties

 • Giova

  4 maanden geleden
  Behandel het als griepprik. Als je op leeftijd bent of risicogroep en het geeft je gemoedsrust prima toch, maar laat anderen ook vrij in hun keuze. We zitten in een 'pandemie' die zomers vakantie neemt. Was dat met de Spaanse griep ook zo? Ik zit niet te wachten op de volgende corona hysterie. Blijf vooral binnen als je bang bent en in sprookjes gelooft, maar laat de rest leven.
 • Ronald Wintjens

  4 maanden geleden
  Wanneer stoppen ze eens hiermee?
 • Jeannette De Ruiter

  4 maanden geleden
  Gelukkig heb ik gezond verstand en een gezond immuumsysteem.Het lijkt of de meeste mensen beide niet meer hebben. Men kan beter eens nadenken wat met mrna IN je lichaam doet.Groot deel komt in lymfe klier terecht en maakt na 60 dagen nog spike eiwitten Het komt in hersenen,eierstokken,beenmerg,je bijnieren,je milt,je lever, Ik weet nu al wat voor reactie ik hier op krijg..... Toch graag blijven nadenken....
 • Mine-cher

  4 maanden geleden
  Ik zag gisteren iets opmerkelijks. Ik zat heel Engeland bakt te kijken. Ook wel bekend als The Great Britisch bake off. Bij heel Holland bakt. iedere keer de tekst. Alle deelnemers zijn op covid getest. Jannie,Robert en Andre van Duijn. Liepen met hun plexiglas rond 🤔 Hadden ze in Engeland vorige jaar geen corona. Of was Nederland gewoon spastisch aan het doen. 😉 Euhhh . Antwoord weet ik al
 • R Erikson

  4 maanden geleden
  Eng hoor de permanente 'Wet Publieke Gezondheid', gaat de overheid dan bepalen wanneer en met wat ik gevaccineerd moet worden? Dat ik voor bepaalde medische behandeling niet in aanmerking kom omdat ik niet gezond leef volgens de wet? Moet ik straks verplicht een voltooid leven formulier ondertekenen omdat ik te oud ben voor medische hulp?