Een passant bekijkt het woningaanbod van een makelaar.
Volledig scherm
Een passant bekijkt het woningaanbod van een makelaar. © Hollandse Hoogte / ANP

Kadaster: Nog nooit stegen huizenprijzen zo hard als in derde kwartaal

De huizenprijzen zijn gedurende het derde kwartaal van 2021 opgelopen met gemiddeld 6,4 procent, een recordstijging. Op jaarbasis zijn de prijzen gemiddeld met 17,5 procent gestegen, meldt het kadaster. 

13 reacties

 • Dominique de Graaff

  1 jaar geleden
  Alles stijgt. Inflatie. En dit is pas het begin. Daarom bitcoin.
 • Jan Willem Roos

  1 jaar geleden
  Zou best kunnen zijn, maar heb er geen last van. Maar, een ding staat vast, dit loopt echt een verkeert af, de vraag is alleen, wanneer.
 • J Harten

  1 jaar geleden
  Zou zeggen : " nu cashen, flinke nieuwe caravan kopen en wachten. Mensen leren niet van de geschiedenis. Over 12 mnd draait de zaak. U kent het vast nog wel. 7 slechte jaren gevolgd door 7 goede. Tel dat is op bij 2008. Succes
 • E. Brink

  1 jaar geleden
  Als huizen maar naar investeerders blijven gaan heeft de gewone mens er dus niks aan. Ik zou nu geen huis kopen want het geld wat je er nu voor meer moet leggen krijg je er nooit meer voor terug en die schuld blijft nog heel lang boven je hoofd hangen
 • van Bergen

  1 jaar geleden
  Jongens, als het éven kan, koop niet meer. Laat ze barsten. Wees wijs, vooral voor jezelf. De lui die nu vangen, verkopers en makelaars, moeten massaal aan de hartbewaking van het lachen. Maar het belangrijkste van alles wat er nu speelt : als de bubbel straks klapt, en het is geen vraag van "als", maar "wanneer", staat u zover onder water dat u verdrinkt. En uw gezin inclusief uw kinderen erbij. Laat je toch niet gek maken, en hou ermee op !! Het is maar een hoopje stenen, hout en glas . .