Kelly en Royce de Vries, de kinderen van Peter R. de Vries, tussen het archief van hun vader. De twee willen diens missie voortzetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly en Royce de Vries, de kinderen van Peter R. de Vries, tussen het archief van hun vader. De twee willen diens missie voortzetten. © Marco Okhuizen

Kelly en Royce de Vries: ‘Afscheidsbrief is mooiste wat hij ons heeft achtergelaten’

InterviewEen jaar na de moord op Peter R. de Vries, zetten zijn zoon Royce en dochter Kelly de missie van de misdaadverslaggever voort. Ze duiken in de coldcasezaken waarvan hun vader de kans niet kreeg ze op te lossen. ,,Ik zeg meestal wel meteen: ik ben mijn vader niet.” 

14 reacties

 • Anoniem

  1 maand geleden
  Anna Scheermer,Zelfs de keer dat ik hem aan de telefoon had koester ik. Natuurlijk vond ik hem een bemoeial. Maar hij had het wel bij het juiste eind irritanttttt op dat moment hahahahaha. Keek toch met veel ontzag naar hem op! en nog. Geloof me eens gaat hij van die plek in je hoofd naar een plek in je hart! Ik wens jullie al het geluk en liefde van jullie leven. Liefs van een passant!!
 • Anoniem

  1 maand geleden
  W.J.J Venderbos Ik vond jullie verhaal over peter schittert natuurlijk is hij een held zelfs meer dan dat sterkte ermee zet het werk voort waar hij is aan begonnen wij alle denken aan zijn tome lozen inzet voor veel mensen en zijn steun voor hen bedankt vrienden kennisen familie dat hij dit werk mocht doen sterkte aan alle.
 • Jeannette Buitenweg

  1 maand geleden
  Een afscheidsbrief, ‘voor het geval dat’, is soms, vaak, de laatste tastbare communicatie met de achterblijvers. Niet in geld uit te drukken, zo waardevol. Ik heb zo’n brief van mijn echt totaal onverwacht overleden man. Ik heb zo’n brief in mijn map, voor mijn dochter, die ik waar nodig een update geef.
 • Jeffrey Dingenouts

  1 maand geleden
  Helden sterven niet hoor die leven voor altijd voort.
 • I de Graaf

  1 maand geleden
  Houd moed en wat een geluk dat jullie de genen hebben van Peter. Dat kleurt deze wereld nog een beetje positief tenminste.
 1. Fotograaf massaal beticht van ophangen vlag met hakenkruis: ‘Ik ben geschokt van de vele bedreigingen’
  stroe

  Fotograaf massaal beticht van ophangen vlag met hakenkruis: ‘Ik ben geschokt van de vele bedreigin­gen’

  De eigenaar van een Gelders persbureau wordt overladen met doodsbedreigingen nadat hij op sociale media in verband werd gebracht met het ophangen van een vlag met een hakenkruis langs de A1 bij Stroe, bevestigt PersVeilig. Roland Heitink ontkent iedere betrokkenheid en zegt dat talloze mensen nu achter zijn adres proberen te komen. ,,Ik ben geschokt van de vele bedreigingen, doodsverwensingen aan mij en mijn familie.”