Volledig scherm
Het kind had volgens de agenten een leuke tijd op het politiebureau. © Politie Venray Gennep

Kind (5) zit op achterbank terwijl beschonken vader aanrijdingen veroorzaakt

Een bestuurder die vermoedelijk onder invloed was van alcohol heeft donderdagavond diverse aanrijdingen veroorzaakt op een vakantiepark in Gennep. Op de achterbank van de wagen zat een 5-jarig kind, zo meldt de politie Venray-Gennep. 

Volgens de politie troffen de patrouille-auto's van Gennep en Venray het voertuig aan. Achterin de wagen vonden zij daar het kind. De bestuurder is aangehouden en zal worden vervolgd. 

De agenten hebben het kind meegenomen naar het politiebureau om het op te vangen tot zijn familie er was. Op het bureau hebben zij ervoor gezorgd ‘dat ze een leuke tijd had, schrijft de politie op Facebook. ‘Volgens de collega’s had het kind een smile van oor tot oor!’ Op een foto die de politie heeft geplaatst, is te zien dat het kind op de voorzijde van de politiewagen zit.

Wat voor aanrijdingen de bestuurder precies heeft veroorzaakt en of daar gewonden bij zijn gevallen, is vooralsnog niet bekend. 

  1. Anorexiapatiënte (19) ligt al anderhalf jaar vastgebonden in bed in kliniek

    Anorexiapa­tiën­te (19) ligt al anderhalf jaar vastgebon­den in bed in kliniek

    Een 19-jarige anorexiapatiënte ligt al anderhalf jaar 24 uur per dag vastgebonden in een bed in een Nederlandse ggz-instelling. In een door haar gemaakt filmpje dat het tv-programma Zembla in bezit heeft, laat ze zien hoe ze met een ‘Zweedse band’ rondom haar middel, haar schouders, polsen en voeten gefixeerd ligt. De jonge vrouw, die met sondevoeding in leven wordt gehouden, ligt vast omdat ze een gevaar voor zichzelf vormt.