Volledig scherm
© AD

Kitesurfer Roderick Pijls en boer Joris van Lierop morgen in De Ochtend Show to go

De ‘tussen de kippen opgegroeide’ boer Joris van Lierop en Kitesurfer Roderick Pijls zijn onder andere maandag te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Joris van Lierop komt vertellen over de boeren demonstraties bij de landelijke provinciehuizen die morgenochtend zullen plaatsvinden. Kunnen we morgen weer dikke files verwachten door de trekkers?

Kitesurfer Roderick Pijls is een echte daredevil. Samen met fotograaf Rein Rijke vertrekt hij morgen naar IJsland om in een enorme vulkaankrater te kitesurfen.

Daarnaast doet verslaggever Jeroen Schmale live verslag vanuit India over het staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Ook praten we met Martijn Schwillens over het verdwijnen van profclubs in Nederland, terwijl we dit jaar het 65-jarige bestaan van het betaald voetbal vieren. Tot slot skypen we met Majoor Ronald Verkuijl over de gigantische Amerikaanse leger transporten die plaatsvinden in Nederland.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.