Een KLM vliegtuig vertrekt vanaf Schiphol.
Volledig scherm
Een KLM vliegtuig vertrekt vanaf Schiphol. © ANP

KLM beperkt verkoop tickets voor vluchten vanaf Schiphol vanwege aanhoudende chaos

KLM zet de rem op de verkoop van tickets voor vluchten die de komende dagen nog gaan vertrekken vanaf Schiphol. Dat doet de luchtvaartmaatschappij omdat de luchthaven er niet in slaagt om de problemen die de afgelopen maanden ontstaan zijn op te lossen. Het gaat om tickets voor vluchten van KLM tot en met aanstaande zondag.

38 reacties

 • M. Kok

  1 maand geleden
  @ Zimmerman. Precies. Ik vind het allemaal zo opmerkelijk. Klimaatdoel moet worden gehaald. Gas en energie prijzen gaan door het dak. Schiphol teveel stikstof productie. Daar is het chaos. Ze dwingen je minder te stoken. Ze dwingen je minder te vliegen ( hoewel je mij daar niet mee treft) Komen er ook minder virussen mijn kant op. 😀
 • Jan Willem Roos

  1 maand geleden
  Ik denk dat de KLM en Schiphol, er niet aan ontkomt om de prijzen te verhogen, alles wordt duurder, dus ook personeel. En wil je meer personeel, zal daar echt iets tegenover moeten staan. Met laagbetaald slavenwerk, komt Benschop niet meer mee weg.
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Goed plan wat een meute aan mensen heb het nog nooit mee gemaakt er is iets goed mis daar zo!! Laten ze is goed betalen,dan zetten ze Schiphol beter op de kaart!Minder vluchten,en normaal doen!
 • Peter Wortelboer

  1 maand geleden
  Dit land is een grote aanfluiting en Schiphol is altijd al een chaos geweest en Bensschop is een zoveelste miskleun als leidinggevende op Schiphol,er is er geen een die daar de boel op orde krijgt en natuurlijk heeft de overheid ook weer eens geen ballen laten zien!
 • Zimmerman

  1 maand geleden
  Gewoon niet meer vliegen