Hermien
Volledig scherm
Hermien © FOTO HISSINK

Koe Hermien gered van de slacht

VIDEOKoe Hermien en haar maatje Zus zijn van de slacht gered door een inzamelingsactie van de Partij voor de Dieren. Er is genoeg geld binnen om Hermien en Zus, die samen ontsnapten, een onbezorgd leven te geven in een koeienrusthuis.

 1. LIVE | Supermarktkoepel CBL vreest miljoenenschade door blokkades boeren, meerdere wegen geblokkeerd
  met video

  LIVE | Supermarkt­koe­pel CBL vreest miljoenen­scha­de door blokkades boeren, meerdere wegen geblok­keerd

  Vooral de supermarkten lijken tot nu toe de dupe te zijn van de boerenprotesten van vandaag. Door het hele land zijn vandaag twintig distributiecentra geblokkeerd, sommige mogelijk nog ‘dagenlang’, zeggen de boeren zelf. Dat heeft gevolgen voor versproducten in de supermarkt. Ook zijn meerdere wegen versperd door tractoren. Volg hier het laatste nieuws over de boerenprotesten in ons liveblog.
 1. Voormalig FC Utrecht-directeur Piet Buter ontkent verkrachting Vera Pauw: ‘Ik ben totaal verbijsterd’
  met video

  Voormalig FC Utrecht-directeur Piet Buter ontkent verkrach­ting Vera Pauw: ‘Ik ben totaal verbijs­terd’

  De man die door voormalig bondscoach Vera Pauw wordt beschuldigd van verkrachting is - zo vermoedt hij zelf - de 73-jarige oud-voetbaltrainer Piet Buter. De voormalige technisch directeur van FC Utrecht geeft toe dat hij in de jaren 80 een kortstondige affaire heeft gehad met de veertien jaar jongere voetbaltrainster, maar zegt dat er van verkrachting ‘absoluut geen sprake’ is geweest. ,,Dit komt voor mij en mijn gezin als een donderslag bij een heldere hemel”, vertelt Buter, zelf ook oud-bondscoach van de Leeuwinnen, tegen deze site.