KPN: Grote storing noodnummer 112 na uren verholpen

Agenten de straat opDe alarmnummers 112 en 0900-8844 zijn in grote delen van het land uren onbereikbaar geweest door een grote storing. Mensen in nood die met spoed politie, brandweer of ambulance nodig hadden, moesten bellen met een alternatief nummer. Hulpdiensten adviseerden om via sociale media om hulp te vragen of zelfs naar openbare gebouwen te gaan. Alle agenten in dienst werden de straat op gestuurd en ambulances reden rond. Ook brandweerkazernes werden bezet. Volgens KPN is de storing inmiddels verholpen. Er zou geen sprake zijn van een hack.

 1. Grote emotionele schade na zoveelste explosie in Rotterdam: ‘Wil hier helemaal niet meer wonen’
  PREMIUM
  UPDATE

  Grote emotionele schade na zoveelste explosie in Rotterdam: ‘Wil hier helemaal niet meer wonen’

  Het pand van Suri-Change op de West-Kruiskade in Rotterdam is door de gemeente gesloten. Zondagochtend was er een ‘oorverdovende’ knal en een explosie bij het goudwisselkantoor. Die knal leidde tot weinig materiële schade, maar in Rotterdam-West is de emotionele schade die van de knal uitging bij de buurtbewoners wél groot. ‘Ik wil hier helemaal niet meer wonen’.
  Rotterdam
 2. Anton (94) doet ook de laatste sportles van Olga mee, op zijn pantoffels: ‘Een pluimpje voor mezelf’
  PREMIUM

  Anton (94) doet ook de laatste sportles van Olga mee, op zijn pantoffels: ‘Een pluimpje voor mezelf’

  Zodra de eerste klanken van de melodie van Nederland in Beweging de woonkamer van Anton Stam vullen, begint hij aan de standaard zijstap-tik. Op zijn pantoffels. Met gemak doet hij er nog een swingende vingerknip bij, zoals Olga Commandeur vraagt. Vrijdag presenteerde ze na 23 jaar haar laatste sportles. De 94-jarige Oosterhouter miste er in al die jaren geen een.
  Oosterhout, Roosendaal