Kraamverzorgende Connie van den Broeke (links) serveert buiten beschuit met muisjes aan oma Sylvia, kersverse moeder en vader Kelly en Robin met baby Liz kijken van binnenuit toe.
Volledig scherm
Kraamverzorgende Connie van den Broeke (links) serveert buiten beschuit met muisjes aan oma Sylvia, kersverse moeder en vader Kelly en Robin met baby Liz kijken van binnenuit toe. © Camile Schelstraete

Kraamvisite wordt raamvisite: ‘Zo kunnen we toch onze dochter laten zien’

Op bezoek bij een pasgeboren baby mag nu even niet. Zeker als de kraamverzorgende er is, en eigenlijk wordt al het kraambezoek afgeraden. Connie van den Broeke bedacht er wat op: raamvisite. Mét beschuit met muisjes en koffie, maar zonder direct contact.

  1. Crisis bij Gaykrant na beschuldigingen zedenmisdrijf: BN’ers verlaten app, crisisteam opgezet
    PREMIUM

    Crisis bij Gaykrant na beschuldi­gin­gen zedenmis­drijf: BN’ers verlaten app, crisisteam opgezet

    De crisis is compleet bij De Gaykrant, het grootste en meest invloedrijke nieuwsplatform voor homoseksuelen in Nederland. Door de rel rondom hoofdredacteur Hans P. (44) trekken meerdere medewerkers zich (tijdelijk) terug, onder wie BN’ers die liever niet met naam genoemd willen worden. Adjunct-hoofdredacteur Paul Hofman betreurt de situatie en zet een crisisteam op om De Gaykrant door de moeilijke situatie te loodsen. ,,We maken hoe dan ook een doorstart en kijken wie daar binnen het beste past.”