Kraamverzorgende Connie van den Broeke (links) serveert buiten beschuit met muisjes aan oma Sylvia, kersverse moeder en vader Kelly en Robin met baby Liz kijken van binnenuit toe.
Volledig scherm
Kraamverzorgende Connie van den Broeke (links) serveert buiten beschuit met muisjes aan oma Sylvia, kersverse moeder en vader Kelly en Robin met baby Liz kijken van binnenuit toe. © Camile Schelstraete

Kraamvisite wordt raamvisite: ‘Zo kunnen we toch onze dochter laten zien’

Op bezoek bij een pasgeboren baby mag nu even niet. Zeker als de kraamverzorgende er is, en eigenlijk wordt al het kraambezoek afgeraden. Connie van den Broeke bedacht er wat op: raamvisite. Mét beschuit met muisjes en koffie, maar zonder direct contact.

 1. Martijn laat mensen die hun smaak verloren weer proeven: ‘Ik vind het soms zelf echt niet te eten’
  PREMIUM

  Martijn laat mensen die hun smaak verloren weer proeven: ‘Ik vind het soms zelf echt niet te eten’

  Martijn van Gemst (40) laat mensen die hun smaak hebben verloren weer proeven. Net nadat hij een speciale opleiding hiervoor afrondde, verloor hij zélf zijn smaak door corona. Even was hij in ‘complete paniek’, tot hij besloot zichzelf te onderzoeken. Met succes. ,,Als je het allerliefst friet met mayonaise eet, maar je proeft het niet meer, dan zorg ik ervoor dat je het wél weer ervaart.”
 1. Hanny leeft jaren in bijstand: 'Ze kwamen checken of mijn stofzuiger écht kapot was'
  Play

  Hanny leeft jaren in bijstand: 'Ze kwamen checken of mijn stofzuiger écht kapot was'

 2. Hermans (VVD): 'Chagrijn opzij schuiven, nog even volhouden'
  Play

  Hermans (VVD): 'Chagrijn opzij schuiven, nog even volhouden'