Sneeuw bij het Rozendaalse Veld.
Volledig scherm
PREMIUM
Sneeuw bij het Rozendaalse Veld. © Rolf Hensel

Kritiek op nieuw plan voor toegankelijkheid natuurgebied Posbank: ‘Dit wordt een ramp’

Het plan om de Posbank beperkt bereikbaar te houden voor autoverkeer, stuit op stevige kritiek van omwonenden. Stichting Red Heuven en de Posbank is verbijsterd en spreekt van een ramp.

5 reacties

 • Anoniem

  4 maanden geleden
  De Posbank is van iedereen, ook van mensen die niet aan de rand van dit natuurbebied wonen. Ik heb er begrip voor dat er iets moet gebeuren maar de boel dicht gooien slaat nergen op. Maak grotere parkeerplaatsen zodat er voldoende mensen kunnen blijven genieten van de natuur.
 • Sander de Koning

  4 maanden geleden
  Als ze konden nemen ze de auto nog mee naar bed i.p.v. fietsen,lopen
 • Peter de Jong

  4 maanden geleden
  Goed plan! Het is belangrijk, dat je er met je elektrische auto kan komen. Zorg gelijk voor voldoende laadpalen en breidt de parkeerplaats flink uit, gelet op de toekomstige groei van het autoverkeer. Zo voorkom je, dat automobilisten op drukke dagen in de berm moeten parkeren en er verkeersregelaars nodig zijn.
 • van Bergen

  4 maanden geleden
  Ik zeg het zo vaak. Voor kennis van zaken, moet je nìet bij gemeente(s) zijn . .
 • N. Warmerdam

  4 maanden geleden
  Terecht dat hier wat aan gedaan gaat worden. Het is een van de mooiste natuurgebieden in Nederland en het wordt ernstig bedreigd door no2 uitstoot. Als je een natuurgebeid wilt betreden doe het dan te voet, fiets, of eventueel de electrische scooter die je er al veel ziet rondrijden. Doorgaans met mensen die wel wat extra lichaamsbeweging kunnen gebruiken. De auto hoort er al helemaal niet thuis, en de posbank zou wat mij betreft dan ook voor ieder vervoer gesloten mogen worden.
 1. Vergreep de klusjesman zich jaren aan zwakbegaafd kind? ‘Hij kreeg een rood hoofd toen ik binnenkwam’
  PREMIUM
  Rechtszaak

  Vergreep de klusjesman zich jaren aan zwakbe­gaafd kind? ‘Hij kreeg een rood hoofd toen ik binnenkwam’

  Jarenlang kwam de 58-jarige C. de W. in Zwijndrecht bij een zwakbegaafde familie over de vloer als huisvriend. Hij voerde klusjes uit, verzorgde uitstapjes en gaf cadeautjes aan de verstandelijk beperkte dochter. Elke zaterdag schoof ook zijn eigen gezin aan tafel voor een gezamenlijk diner. Een traditie die in 2019 abrupt stopte toen het meisje een ‘geheim’ verklapte.