Kritiek op sluiten Ketheltunnel na ziekmeldingen, minister maant Rijkswaterstaat tot minder hinder

UpdateHet sluiten van de Ketheltunnel bij Rotterdam wegens personeelstekort komt Rijkswaterstaat op forse kritiek te staan. Minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers noemt de sluiting ‘erg vervelend voor weggebruikers’. ,,Dit is een uitzonderlijke situatie.”

125 reacties

 • Erwin van Boven

  1 maand geleden
  In Nederland moeten we zo nodig 'voor de veiligheid' alles en iedereen in de gaten houden. Stel je toch eens voor dat we van automobilisten vragen om zelf op te letten, want dat kan toch echt niet meer tegenwoordig. Wat een zielig zootje slappelingen worden we toch gemaakt in dit land. Aan het handje van de overheid van de wieg tot het graf, anders zou er heel misschien ooit wel eens een keer iets mis kunnen gaan. Elk potentieel incident moet worden wegbeveiligd en weggereguleerd in dit land...
 • J. During

  1 maand geleden
  Als ondernemer maar 1x ziek gemeld in de afgelopen 20 jaar. Wat mij stoort van deze rijksambtenaren is dat hun nog veel beter betaalde chef dan schijnbaar geen enkele noodzaak zag om het werk van zijn medewerkers een dagje over te nemen maar onderwijl de belastingbetalende burger die in hun riante salaris mag voorzien met de ellende opscheept. Misschien moeten de camera's maar weggehaald worden, dan kunnen deze 3 rijksambtenaren beschikbaar komen voor de krappe arbeidsmarkt!
 • Joke vliet

  1 maand geleden
  Ik woon vlak bij de Keteltunnel , hoe vaak er niet wat mee is en er aan gewerkt word .We zijn altijd verbaast waarom die steeds dicht is . Waarom geen centraal controle punt ?
 • Ed

  1 maand geleden
  En is er dan niet bedacht om de aanwezige dienstdoende medewerker langer te laten doorwerken?! Of is het motto : ze zoeken het maar uit en ik ‘sluit de tent’ Wat hebben we toch een gaaf land ….. Ed van den Berg
 • R van Putten

  1 maand geleden
  Wie moeten normaal gesproken zorgen voor het verkeer op de weg, Rijkswaterstaat. Hebben ze daar nu echt geen mensen die even die tak over kunnen nemen om indien nodig op een knop te drukken waardoor er banen worden gesloten als er zich een calamiteit voordoet in de tunnel? En zijn er eventueel geen mensen die in geval van nood deze taak over zoden kunnen nemen? Je laat ze gewoon zien wat er moet gebeuren en in geval van nood kun je op ze terugvallen.