Eigenares Marga Versluis van café Easy sluit na 36 jaar de deuren vanwege het nieuwe coronatoegangsbewijs dat vanaf 25 september in de horeca en cultuursector wordt ingevoerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenares Marga Versluis van café Easy sluit na 36 jaar de deuren vanwege het nieuwe coronatoegangsbewijs dat vanaf 25 september in de horeca en cultuursector wordt ingevoerd. © Bart Hoogveld

Kroegeigenaar Marga sluit zaak om coronapas: ‘Dictatuur van de bovenste plank’

De Rotterdamse Marga Versluis gooit na 36 jaar de deuren van haar muziek- en buurtcafé Easy aan de Claes de Vrieselaan in Rotterdam-West dicht nu het kabinet vanaf 25 september een coronatoegangsbewijs in de horeca en cultuursector verplicht wil stellen. Ze is niet de enige horecaondernemer die bepaald niet staat te springen om deze nieuwe regel.

  1. Containerschepen gewild doelwit van drugskartels: ‘Bemanning moet van cokehandel hebben geweten’
    PREMIUM

    Container­sche­pen gewild doelwit van drugskar­tels: ‘Bemanning moet van cokehandel hebben geweten’

    De politie verwijt de multinationals achter de enorme containerschepen weg te kijken voor hun rol in de wereldwijde cokehandel. Criminelen betalen makkelijk anderhalve ton voor informatie over hun containers met coke. Of ze vragen de bemanning van dergelijke schepen om voor aankomst in de haven drugs overboord te slingeren. Scheepvaartbedrijven zijn een gewild doelwit voor drugskartels.