Volledig scherm
Tele2 wordt momenteel getroffen door een storing met vaste telefoonlijnen. © ANP

Landelijke telefoonstoring Tele2 weer voorbij

UpdateDe storing bij telecomprovider Tele2 lijkt te zijn verholpen, dat meldt het bedrijf zelf op Twitter. Door een landelijke telefoniestoring bij Tele2 was vandaag onder andere de ANWB Alarmcentrale slecht bereikbaar. De storing trof de vaste telefoonlijnen van de telecomprovider. Ook overheidsinstellingen, zoals de ziekenhuizen en verschillende gemeenten, waren slecht bereikbaar door de storing.

De provider kwam vanochtend om half 9 zelf met het bericht over de storing naar buiten.  De provider was enkele uren bezig om te storing te verhelpen. De ANWB riep mensen op pech te melden via de Wegenwacht-app. De pechhulp meldde via Twitter vanochtend vroeg al dat er een landelijke storing bij haar provider is.

Ook verschillende gemeenten en andere overheidsinstellingen zoals het Openbaar Ministerie werden getroffen door de storing. Zo liet de gemeente Soest weten last te hebben, net als de provincie Groningen en het Haga Ziekenhuis in Den Haag.

  1. Held van Hilledijk en crisis bij Feyenoord in De Ochtend Show to go

    Held van Hilledijk en crisis bij Feyenoord in De Ochtend Show to go

    Tarik Bouzyd probeerde op 13 april Robert Hendrix tevergeefs uit een brandend huis te redden. ‘De held van Hilledijk’ is morgen te gast in De Ochtend Show to go. Ook oud-Feyenoordspeler en trainer Rob Jacobs schuift bij ons aan in de studio. Met hem hebben we het over de crisis bij Feyenoord, het Europese avontuur en de klassieker tegen Ajax. De show wordt gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.