Lange rijen voor de beste oliebollen van 2016

VideoOliebollenmakers die dit jaar hoog in de AD-oliebollentest zijn geëindigd, hadden het vandaag maar wat druk. Bij Meesterbakker Voskamp in Spijkenisse zijn er de afgelopen dagen al tienduizenden bollen over de toonbank gegaan. Ook Gebakkraam Richard Visser in Rotterdam profiteert van zijn welverdiende zevende plek. We zochten ze op.

5 reacties

 • Enver Coric

  6 jaar geleden
  Ik vind ze echt niet lekker! 
 • August

  6 jaar geleden
  Bollen van nummer 2 gekocht bij Jumbo in Houten. Vielen erg tegen. Niks krokant. Lijkt inderdaad fabrieksproduct.
 • Anonymous

  6 jaar geleden
  Belachelijk om voor een oliebol in de rij te gaan staan.
 • Joyce Haan

  6 jaar geleden
  Nou bij de nummer 3 in Capelle aan den IJssel waren ze om 11 uur al op en er werd niks meer bijgemaakt door bakker Klootwijk...schande...!!!! Een zeer slechte zaak voor een bakkerij die derde is geworden... 
 • Anonymous

  6 jaar geleden
  Wat moet ik vinden van die nummer 2? Dat is gewoon een fabriek met al die vestigingen. Lijkt mij niet ten gunste komen van de versheid van de producten.
 1. Auto met kalasjnikov en flessen benzine gevonden bij huis Belgische minister, vierde verdachte nog voortvluchtig

  Auto met kalasjnik­ov en flessen benzine gevonden bij huis Belgische minister, vierde verdachte nog voortvluch­tig

  De Belgische minister van Justitie Vincent Van Quickenborne wordt extra streng beveiligd nadat bij zijn villa in Kortrijk een auto met Nederlandse nummerplaten werd aangetroffen waarin onder meer een kalasjnikov lag. Ook zijn er spanbanden gevonden, waarmee iemand vastgebonden kan worden. Drie Nederlandse verdachten (20, 29 en 48 jaar) zijn opgepakt in Den Haag en Leidschendam. Een vierde verdachte is nog op de vlucht.