Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Lareb onderzoekt opnieuw effect coronaprik op menstruatie

Bijwerkingencentrum Lareb gaat opnieuw onderzoeken of menstruatiestoornissen en bloedingen na de menopauze bijwerkingen kunnen zijn van coronavaccins. 

20 reacties

 • Franklin Joosten

  1 maand geleden
  Fijn dat men wakker wordt en het nogmaals onderzoekt Ook diverse vrouwen in onze krijg hadden er ineens problemen mee na vacinatie en dit is nog maar het begin Laten we vooral blijven boosteren zoals in bepaalde landen in Azie want daar is men echt doorgeslagen Ik zit er dus ik kan het weten
 • Christa Tache

  1 maand geleden
  Tja van corona kun je ook veel bijwerkingen en langdurig klachten hebben. Dus met vaccin of met corona je kunt gewoon pech hebben of erg geloven dat het allemaal kwam door je vaccin of door je doorgemaakte corona, of je had geluk. van zowel vaccin als doorgemaakte corona geen klachten gehad. Had anders kunnen zijn. Met andere woorden je hebt het niet altijd in de hand of je ziek wordt of overal doorheen fietst. Angst voor zowel corona als vaccin niet gehad om deze reden.
 • Rijn van Dijk

  1 maand geleden
  Peter van Deijl, inderdaad Agnes Kant koos voor de vlucht naar voren. Een reden temeer om voor haar op zoek te gaan naar een functie elders. En ja, haar huidige functie sluit aan op de opleiding die ze vroeger heeft gevolgd. Mijn kritiek richt zich voornamelijk op het feit dat de overheden en daaraan gekoppelde instanties miljarden over de balk gooien door steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Efficiëntie en overheid staan haaks op elkaar, dus meer marktwerking en minder overheid a.u.b.
 • Derry Warners

  1 maand geleden
  Beide vaccinaties gehad plus de booster. Geen enkele bijwerkingen, nergens last van gehad, ook niet van Corona. De menopause heb ik zo goed als achter de rug en die deed en doet gewoon wat de menopause doet, d.w.z. die maakt je het leven goed zuur, maar er was geen verschil merkbaar door die vaccinaties (en niemand hoeft me te vertellen hoe ik mij eigen menopause ervaar, bedankt alvast) Dit als balans t.o.v. alle negatieve ‘confirmation bias’ berichten over vaccinaties en bijwerkingen.
 • Bep Kohlen

  1 maand geleden
  Er zijn vreselijk veel andere bijwerkingen. In Duitsland waren volgens de ziekenverzekeringen meer mensen ziek van vaccinatie dan van corona. De vrijgegeven pfeizer papers staan vol met bijwerkingen. Daar hoor je niets van in het nos nieuws of andere nieuws programma's. Toegeven, ik ben eens benieuwd wanneer dat gebeurd denk als Pasen en Pinksteren op een dag valt!