Roland Kuijpers
Volledig scherm
PREMIUM
Roland Kuijpers © Roland Kuijpers

Leven van Roland (48) verwoest door dronken spookrijdster: ‘Mijn kind durfde mij niet meer aan te kijken’

Een spookrijder reed vorige week donderdag een jonge man dood op de A2 bij Maarheeze. Het haalt bij Roland Kuijpers uit het Brabantse Veldhoven oude wonden open. De 48-jarige Kuijpers overleefde vijf jaar geleden op het nippertje een aanrijding met een spookrijdster. ,,Het voelt niet alsof ik geluk heb gehad, mijn leven is verwoest.’’

 1. Dichter zocht dagenlang naar plots verdwenen Gaykrant-baas: 'Je hoopt op van alles, maar niet op dit’
  PREMIUM

  Dichter zocht dagenlang naar plots verdwenen Gay­krant-baas: 'Je hoopt op van alles, maar niet op dit’

  De kogel is door de kerk: de Gaykrant houdt niet op te bestaan, maar gaat met een afgeslankte redactie verder als nieuwssite. Zeker acht medewerkers hebben het online platform verlaten nadat bekend werd dat hoofdredacteur Hans P. verdacht wordt van een zedendelict. Hechte collega en dichter Rick van der Made zit in het crisisteam dat het medium weer nieuw leven in moet blazen. ,,De Gaykrant verdient een tweede kans, of in dit geval een derde kans.”
 2. Van tipi's tot foodtrucks: kamperen in Nederland net als op een festival
  PREMIUM

  Van tipi's tot foodtrucks: kamperen in Nederland net als op een festival

  Kamperen in eigen land klinkt niet voor iedereen als een droomvakantie. Toch kan het dat wel worden op een bijzondere, tijdelijke camping. Nu evenementen vanwege de coronacrisis zijn afgelast, hebben ondernemers van de nood een deugd gemaakt. Met hun tipi’s, joerten, foodtrucks en verrijdbare toiletgebouwen brengen zij je op pop-upcampings in festivalsferen. Je kunt er concerten bijwonen, yogalessen volgen of naar de silent disco.