Debby Gerritsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Debby Gerritsen. © Shody Careman

Lieve Debby: ‘Ik ben bang om het trauma rondom mijn verkrachting weer op te rakelen’

Debby Gerritsen weet alles over de liefde, lust en het leven. Uit eigen ervaring en als host van de populaire podcast Over de liefde. Hier beantwoordt Debby elke week een liefdes-, lust- of levensvraag van een lezer. Deze week heeft Karina (46) een vraag over een mogelijk onverwerkt trauma uit haar jeugd.

3 reacties

 • Maria Yvonne Franssen

  3 maanden geleden
  Men werd opgeschrikt door het misbruik van, en de moord op, Gino in juni jl. Hierna kon men lezen hoe zijn moeder doordraaide bij de 1e zitting tijdens de walging verwekkende bekentenissen van de 22-jarige dader. Vandaag kon men vernemen dat Gino's moeder dood werd gevonden in haar woning. Ik vroeg mij af hoe zijn moeder ooit nog vrede zou moeten kunnen vinden na de gruwelijke bekentenissen. Er moet veel strenger worden opgetreden tegen zedendelinquenten! Hun slachtoffers hebben vaak levenslang.
 • H Meijer

  3 maanden geleden
  En dan te bedenken dat je in Qatar na een verkrachting vervolgd kan worden.Zo bizar en onmenselijk!
 • M. Kok

  3 maanden geleden
  Lieve Debby, Alles wat een mens meemaakt aan nare dingen. Slaat je brein op. Zie het zelf als een grote ladenkast. In het heden gebeurd iets soortgelijks en een van de laadjes gaat open. En komt naast het heden te staan.Scala aan emoties. Voelen kom bij je denken vandaan. Ik zeg dan. 95% komt door het verleden. En 5% door nu. Zodra ik dit benoem. Verdwijnt meteen de heftigheid. Tot de volgende keer dat het verleden mij weer inhaalt. Liefs,Mieneke
 1. ‘Dood aan S.’: Nederlander met revolver hangt spandoek aan Belgisch huis, eerder buurman ontvoerd
  PREMIUM

  ‘Dood aan S.’: Nederlan­der met revolver hangt spandoek aan Belgisch huis, eerder buurman ontvoerd

  De twee Nederlandse mannen die in de nacht van woensdag op donderdag werden gearresteerd op de Boomsesteenweg in Antwerpen, hadden het waarschijnlijk gemunt op de Turkse bewoner B.S. Hij is sinds enkele weken doelwit in het drugsmilieu. Drie weken geleden werd zijn buurman, die een verdieping lager woont, per vergissing ontvoerd en mishandeld. Een week later werd een aanslag gepleegd tegen de woning van de vriendin van B.S.