Debby Gerritsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Debby Gerritsen. © Shody Careman

Lieve Debby: 'Na twee jaar is mijn relatie ten einde, komt er ooit een einde aan mijn liefdesverdriet?’

Debby Gerritsen weet alles over de liefde, lust en het leven. Uit eigen ervaring en als host van de populaire podcast Over de liefde. Hier beantwoordt Debby elke week een liefdes-, lust- of levensvraag van een lezer. Deze week over liefdesverdriet.

12 reacties

 • Raphael Ben

  2 maanden geleden
  Het kan erg veel pijn doen maar je moet vooruitkijken. Er zijn meer mensen in de wereld en het leven is kort. Doe wat je leuk vind, zorg voor veel afleiding. Veel sporten, vakantie, concerten whatever. En het klinkt hard maar veel mensen zijn het helemaal niet waard om liefdesverdriet over te hebben. De andere persoon is allang over je heen en misschien zelfs al met een ander
 • EE de Kroon

  2 maanden geleden
  Mijn oma zij altijd, de dood geneest alle wonden.
 • Hans Phitphan

  2 maanden geleden
  @ Bobby De Jong, Sterkte met je verdriet,weet er alles van,helaas. De liefde van je leven tegenkomen,en een relatie mee krijgen komt niet heel veel voor, gaat ook veel verder dan verliefdheid,dat gaat over, dit nooit, ben ik bang voor als ik jou 40 jaar zie, zit zelf nu in dezelfde situatie, al 7 jaar,maar heb dus nog even te gaan, elke dag weer, eigenlijk best wel triest.
 • Bobby De Jong

  2 maanden geleden
  Uit eigen ervaring kan ik vertellen, dat wanneer er sprake is van de enige liefste, zoals die je maar één keer in je leven tegen komt, het verdriet nooit over zal gaan. Bij mij na bijna 40 jaar nog steeds aanwezig.
 • Eric Meyer

  2 maanden geleden
  Cold turkey is erg belangrijk. Ik heb het een keer niet gedaan, en 6 maanden later voelde ik nog steeds hetzelfde. Toen gewoon vertelt dat vrienden blijven voor mij niet werkte, hoe rot dat ook klinkt.