Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Joost Hoving

Lieve vrouwen, laat je blote borsten zien!

columnDebby Gerritsen schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

88 reacties

 • Jilles v veen

  2 weken geleden
  Wat een vreemde oproep in een tijd van grensoverschrijdend gedrag, de bedoeling zal goed zijn maar kan heel slecht uitpakken, laten zien wat je hebt kan ook op een naturisten camping, daar is iedereen gelijk.
 • Mieneke Kok

  2 weken geleden
  @ Charlotte. Ook jij dank je wel voor je lieve bericht. Je opmerking " bijna alles," Zoiets vermoedde ik al. Ben wat reacties van je tegengekomen. Ik dacht. Charlotte Go for it Girl.😀😀 Dacht die komt er wel. Met vallen en opstaan.😉 Maar thats life Heb het ontzettend graag gedaan. Kleine moeite. Fijn weekend! Veel liefs, Mieneke
 • Mieneke Kok

  2 weken geleden
  @ Sjaan Wijnands. Ik heb ook in deze column gezegd. Heb een veel te mooie bikini om de helft te laten zien 😉 Mij niet gezien.Ieder haar ding. Moest wel lachen om uw opmerking. Stel dat ze ergens online stranden. Geniaal bedacht. Fijn weekend !
 • sjaan WIJNANDS

  2 weken geleden
  Stop om voor een ander te praten. Ik ben niet gezegend met een paar mooie prontige exemplaren. En idd je zit er niet te wachten dat ze ergens online stranden. Wat een gezeur. Voel jij je goed er bij doe dat dan. Maar ik vind het juist mooi dat Bikini’s juist steeds meer bedekken. Hoeven vrouwen die al het bloot dat niet willen zich ook niet meer te schamen
 • H. Ruitenbroek

  2 weken geleden
  Je bent ook wel een meeloper als je je aan rolmodellen spiegelt. Slaafs een brave kopie worden van wat anderen jou opleggen dat de standaard is. In plaats van zelf doen waar je zin in hebt.