Lily (9) wilde onzichtbaar zijn, maar nu niet meer: tv-kijkers sluiten gepest meisje in hun hart

met videoDe 9-jarige Lily Richardson wordt gepest op school. Om haar ‘apenoren’, om haar ‘pluishaar’. Op televisie vertelde ze erover, en stal de harten van de kijkers. Ze wordt overspoeld door lieve reacties en dat doet haar goed.

41 reacties

 • Anke Groenewoud

  1 maand geleden
  Wat stoer van je lieve Lily, dat je dit nu al bespreekbaar maakt! Ik werd mn hele basisschooltijd gepest en het werd zelfs door mn moeder genegeerd, als ik weer eens met kapotte knieen thuis kwam. Ik was anders dan jij. Omdat iedereen me uitlachtte, trok ik me terug in mezelf. Ik moest ouder dan 50 jaar worden, misschien wel 60jr, voor ik kon zijn die ik echt ben. Daarom lieve, lieve Lily, ik vind het heel byzonder, dat jij zo'n sterke meid bent! En Chapeau mama Sophie. Anke (71) Groenewoud.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Een oproep voor dit mooie meisje welk blad zet haar op de voorkant van een mode blad of wat dacht TINA hiervan dat zo nou is een statement zijn naar al die pesters en het blad krijgt een bloedmooi meisje op de voorkant en og een slim meisje ook zo wie O wie is het snelst n kalkman
 • J Williams

  1 maand geleden
  Hoi Lily, ik weet dat het maar woorden zijn, maar wat ben jij een lieve knap, maar vooral slim meisje. je hebt prachtig haar en hele normale oren. Denk maar zo pesters zijn onzeker zijn en gaan om de aandacht van zichzelf af te wenden zich richten op anderen , ik ben zelf vroeger ook gepest, dus weet hoe vervelend het is, maar jij bent mijn heldin en je hebt gelijk iedereen is anders en als de pesters en ieder anders zich dat ook realiseren, dan ziet de wereld er een stuk mooier uit
 • Ina Ruznic

  1 maand geleden
  lieverd ik zou willen dat ik de helft van jou haar had ,zo n prachtbos ik heb melkboeren hondehaar (stijl fijn haar) wees er trots op ieder is jaloers op jou ,en wees trots op je gehoorapparaat nu kan je de mensen horen en jezelf goed verdtaanbaar maken je bent een mooi meisje zoals je bent laat die pesters die komen zichzelf echt tegen .
 • Rene Ollefers

  1 maand geleden
  Lieve schat, je bent mooi zoals je bent. En schoonheid zit aan de binnenkant. En je bent ook nog eens slim. Dit kunnen die pestertjes waarschijnlijk niet zeggen.