Lisanne heeft 'geluk' dat haar vriend Rick thuiswerkt. Zo kan hij altijd een oogje in het zeil houden omdat ze anderhalf jaar na haar skeelerongeluk nog niet veel zelfstandig kan. Na het snijden van groenten voor het avondeten moet ze haar rust pakken.
Volledig scherm
PREMIUM
Lisanne heeft 'geluk' dat haar vriend Rick thuiswerkt. Zo kan hij altijd een oogje in het zeil houden omdat ze anderhalf jaar na haar skeelerongeluk nog niet veel zelfstandig kan. Na het snijden van groenten voor het avondeten moet ze haar rust pakken. © Paul Rapp

Lisanne is 1,5 jaar na ernstig ongeluk nog steeds niet hersteld: ‘Wat als ik niét was gaan skeeleren?’

Precies anderhalf jaar geleden maakte Lisanne Peters (26) een flinke smak. Haar skeelerongeluk veranderde haar leven voorgoed. Hoe gaat het nu met Lisanne uit Alverna, die voor de val op de Waalbandijk in Nijmegen alles uit het leven haalde?

3 reacties

 • hans griot

  4 maanden geleden
  Heel veel sterkte, Lisanne. Stukje bij beetje, stapje voor stapje zal het beter gaan. Moed houden. En de complimenten voor Rick.
 • Dick van Dijk

  4 maanden geleden
  Wat als ?? Tja,wat als , als ik niet over het hek was geklommen had ik mijn hand niet gigantisch opengehaald,als ik niet met mijn brommer was gaan rijden had ik nu mijn schouder nog normaal kunnen gebruiken, zo kan ik nog wel even doorgaan, wat als 🤫 zinloos, zo is het leven, deal er mee,risico's loop je altijd, als zes jarige zelfs ,bijna,verdronken 🤔
 • N. Garrara

  4 maanden geleden
  Mijn leven is na een ongeluk 2 jaar geleden ook enorm achteruit gegaan. Gelukkig had ik geen hersenletsel, maar ik ben nog steeds niet erg mobiel. Ook ik denk wel eens wat als, maar meestal probeer ik vooral blij te zijn met wat ik wel kan. Ik ben het leven en gezondheid wel meer gaan waarderen. Daarom heb ik mijn leven ook volledig veranderd en ben ik de dingen gaan doen, die ik wel kan en de dingen waar ik plezier aan beleef. Ik wil niet meer achterom kijken, maar vooruit.