LIVE | Einde weerwaarschuwingen voor zware wind in hele land, Schiphol schrapt meer dan 200 vluchten

Voor het hele land heeft het KNMI maandagmiddag de weerwaarschuwingen voor zware wind beëindigd. Na zes dagen van storm komt er een einde aan de zware windstoten. Dit liveblog is vandaag rond 18.00 uur afgesloten. Lees hier een samenvatting van alle gebeurtenissen.

 1. TERUGLEZEN | Thuisbezorgd stopt vanmiddag met bezorging, Rijkswaterstaat waarschuwt automobilisten
  Play
  video

  TERUGLEZEN | Thuisbe­zorgd stopt vanmiddag met bezorging, Rijkswater­staat waarschuwt automobi­lis­ten

  Maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl stopt vanaf 14.00 uur met het bezorgen van maaltijden in vrijwel het hele land vanwege de storm Eunice. In Maastricht en Heerlen zal nog wel worden bezorgd, omdat het daar code geel is. Mocht de storm daar ook oprukken, dan stoppen de bezorgers ook in die steden met hun werk. Tot 13.00 uur worden nog orders aangenomen, vertelt de woordvoerster. Dit liveblog is afgesloten. Volg hier ons nieuwste liveblog over de storm.
 2. Broers Jan en Piet Hein doen gooi naar wereldtitel pijproken: ‘We inhaleren niet, maar trekken en blazen’
  PREMIUM
  met video

  Broers Jan en Piet Hein doen gooi naar wereldti­tel pijproken: ‘We inhaleren niet, maar trekken en blazen’

  Normaal gesproken roken de broers Jan en Piet Hein Both een pijp het liefst met rustige achtergrondmuziek, wat mijmerend met een glas wijn of whisky binnen handbereik. Volgende maand, in Turkije, bij het wereldkampioenschap pijproken is het andere koek. Dan gaat onder uiterste concentratie de vlam er in en komt het aan op techniek en stressbestendigheid. ,,De eerste trek is misschien wel het belangrijkst.”