LIVE | Weekgemiddelde coronagevallen verder gedaald, Rusland meldt recordaantal doden

CoronavirusAfgelopen etmaal zijn er 2614 positieve coronatesten geregistreerd bij het RIVM. Dat zijn er ruim zevenhonderd minder dan vorige week. Het gemiddelde niveau over de afgelopen zeven dagen is hiermee ook weer verder gedaald. Rusland meldt een recordaantal nieuwe coronadoden sinds het begin van de pandemie 1,5 jaar geleden. Dit coronablog is afgesloten, het laatste nieuws tref je hier.

180 reacties

 • Milan van Schagen

  1 jaar geleden
  @Tom Als er 1 groep is die te koop loopt met vaccins zijn het de gevaccineerde wel. "Kijk mij nou,ik heb het volk gered"("eigenlijk heb ik het alleen maar genomen om op vakantie te kunnen gaan en uit eten") Iedereen hier weet nou dat je gevaccineerd bent. Nou stoer hoor
 • Carel Van de Vrede

  1 jaar geleden
  Beste Peter de Jong, Nieuw Zeeland is een eiland, dat maakt het een beetje makkelijker om grenzen te sluiten.
 • Peter de Jong

  1 jaar geleden
  Waarom worden de grenzen niet hermetisch gesloten? Nieuw-Zeeland kan het ook en draait normaal door met beduidend minder problemen door corona dan wij hier.
 • P.W.M. Kersten

  1 jaar geleden
  Alweer een storing bij het aantal besmettingen. Wanneer komt er een eind aan dit amateurisme. Wanneer wordt dit probleem opgelost. Zolang de crisis is zijn er al storingen. Ongelooflijk.
 • van Driel

  1 jaar geleden
  @Cees Oosterhout: Dat komt waarschijnlijk omdat je telkens als je verhoging hebt je zegt dat je griep hebt, van echte griep ben je behoorlijk ziek