LIVE | Weekgemiddelde coronagevallen verder gedaald, Rusland meldt recordaantal doden

CoronavirusAfgelopen etmaal zijn er 2614 positieve coronatesten geregistreerd bij het RIVM. Dat zijn er ruim zevenhonderd minder dan vorige week. Het gemiddelde niveau over de afgelopen zeven dagen is hiermee ook weer verder gedaald. Rusland meldt een recordaantal nieuwe coronadoden sinds het begin van de pandemie 1,5 jaar geleden. Dit coronablog is afgesloten, het laatste nieuws tref je hier.

186 reacties

 • Milan van Schagen

  1 maand geleden
  @Tom Als er 1 groep is die te koop loopt met vaccins zijn het de gevaccineerde wel. "Kijk mij nou,ik heb het volk gered"("eigenlijk heb ik het alleen maar genomen om op vakantie te kunnen gaan en uit eten") Iedereen hier weet nou dat je gevaccineerd bent. Nou stoer hoor
 • Carel van de Vrede

  1 maand geleden
  Beste Peter de Jong, Nieuw Zeeland is een eiland, dat maakt het een beetje makkelijker om grenzen te sluiten.
 • Peter de Jong

  1 maand geleden
  Waarom worden de grenzen niet hermetisch gesloten? Nieuw-Zeeland kan het ook en draait normaal door met beduidend minder problemen door corona dan wij hier.
 • P.W.M. Kersten

  1 maand geleden
  Alweer een storing bij het aantal besmettingen. Wanneer komt er een eind aan dit amateurisme. Wanneer wordt dit probleem opgelost. Zolang de crisis is zijn er al storingen. Ongelooflijk.
 • van Driel

  1 maand geleden
  @Cees Oosterhout: Dat komt waarschijnlijk omdat je telkens als je verhoging hebt je zegt dat je griep hebt, van echte griep ben je behoorlijk ziek
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Gerrit (57) werd miljonair door wc-papier, maar wil graag gewoon blijven: ‘Drink bier met vuilnisman’
  PREMIUM
  8

  Gerrit (57) werd miljonair door wc-pa­pier, maar wil graag gewoon blijven: ‘Drink bier met vuilnisman’

  Miljonair worden met de verkoop van toiletpapier? Het lukte Gerrit Malipaard. Hij begon 30 jaar geleden met een bestelbusje waarmee hij bij zijn klanten toiletpapier afleverde. Inmiddels is MTS Euro Products een miljoenenbedrijf dat exporteert naar 37 landen. De ondernemer heeft genoeg geld verdiend om nooit meer te hoeven werken, maar hij ‘kan het nog niet laten’.